BARQNx isimli üyenin son içerikleri

1. BARQNx

🔥İndirim KTC H27T22C 2K 180 Hz 5.199 TL

5 ay civarı kullanıyorum bence gayet güzel tavsiye bir ekran,sadece ekran hareketleri kısıtlı sadece yukarı aşağı eğiliyor, bunun dışında rengi kullanımı gayet güzel, zaten 24 inc olanın incelemesi yapılmıştı
  2. BARQNx

Kasa fan hızını ayarlıyamıyorum

Sağolasın
  3. BARQNx

Kasa fan hızını ayarlıyamıyorum

segotep endura 1 black kasa kullanıyorum kasa fanları psu ya bağlı anakarta girişleri farklı olduğu için bağlayamıyorum,fanlar gürültülü çalışıyor hızını düşüremiyorum bıostan fln kasa özelliğine baktım ama çözemedım fan hızı sabit mi yoksa normal hızı mı gürültülü, anlayan arkadaşlar...
  4. BARQNx

🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Eyvallah ama hâlâ numara istemiyor
  5. BARQNx

O linki bizede atabilir misin
  6. BARQNx

❌İndirim Bitti! SONGMICS Yarış Sandalyesi, Ofis Sandalyesi 1020TL

Bende gün içinde bakıyorum da, şans gerçekten daha denk gelmedi
  7. BARQNx

Numarayı 3 gün kullandıktan sonra mi istiyor yoksa ilk arama motoru yapıp yandexi arattiktan sonra mı numaramızı istiyor, Kendime yaptığımda hatırlamıyorum, şimdi arkadaşlara yaptık ya hiçbirinden numara istemedi
  8. BARQNx

❌İndirim Bitti! Songmics Obg22B Ofis Koltuğu Dibin Dibi oldu Koşş!! Fiyat 2760 TL /AMAZON

8k lara çıkmışta, düştüğünde ne kadara düşmüştü
  9. BARQNx

Bende yaptım geldi de 2. almak için arkadaşın telden girdik kampanya bitti dedi
  10. BARQNx

KTC 27 inc 2k H27T22C Isınma Sorunu

KTC 27 inc 2k H27T22C monitör kullanıyorum, kullanmaya başladıktan 15-20 dk sonra ekranın alt kısmında daha yüksek şeklinde ekran ısınıyor, ekranın alt kısmında belirgin derecede sıcaklık var, arka kısmında yok ama ön kısmında derecesini ölçemiyorum ama rahatsız edici derecede var, bu normal...
  11. BARQNx

❌İndirim Bitti! Songmics Obg22B Ofis Koltuğu Dibin Dibi oldu Koşş!! Fiyat 2760 TL /AMAZON

Bu yakın günlerde tekrar indirime girer mi
  12. BARQNx

Çözüldü✓ İndirimli Koltuk sandalye önerir misiniz?

eyvallah teşekkür ettim
  13. BARQNx

Çözüldü✓ İndirimli Koltuk sandalye önerir misiniz?

Şu koltuk denk geldi Adore oyuncu koltuğu Rampage Ayrıca xprimeda indirimler mevcut, ilk defa koltuk alacağım, beyaz plastik sandalyeden geçiş yapacağım. Yani oyuncu koltuğu konusunda cahilim biraz. bütçem 7-8 civarı Boy 176 kilo 102 Bana neler tavsiye edersiniz, bazı konulara baktım her...
  14. BARQNx

Yardım Oyuncu koltuğu Hawk mı Zio mu sizce hangisini almalıyım?

Deri yada kumaş arasında sıcaklarda rahatsız edici çok fark olur mu
  15. BARQNx

7500F Sıcaklıkları Normal mi?

Soğutucu yazıyor yani 400-500 liralık soğutucu ama yakında düzgün soğutucu ile değiştirecem
Geri