yani pc daha yeni 2 -3 ay bile olmadı ben enden ekstra bir masrafa gireyim ki itopyanın bu işi halletmesi gerekşiyor aga madem sorun var bunlarda satmasın ürünlerini
hiçbirşey yapmadım garantiden geldikten format vs her şey sıfır geldi dokunmadım bile sadece şuan afterburnerı indirdim acaba ekran akrtı fazla mı ısınıyor da kendinin korumak için kapatıyor dedim yok oyuına bile sokmuyor .
Daha önce pc yi hazır sistem olarak itopyadan almıştım ve pc kendi kendine kapanmöaya başladı 1 hafta sonra garantiye yolladım statik elektrik vs vs var dediler boşalttık dedielr şuan aynı sorunlar tekrar yaşıyorum lütfen yardım edermisiniz pc neden oyuna girerken kendini kapatır sistemi...
Gençler itıpyadan pc aldım 2 hafta önce ulaştı elime . Geçen hafta kendi kendine kapanmaya başladı . 2 -3 gündür oyundayken kapandı . Şimdi mousepad klavye falan güç gidiyor fakat güç tuşuna basınca pc açılmıyor . Yardım edermisiniz sorun ne olabilir ? Garantiye yollasam hallederler mi
Hayır baktığım gamepower monitör de 2 k 165 hz sizin dediğiniz ıntensex40 . 3060 ti r5 5600
Rdr 2
Gta 5
Bannerlord
Lol
Cs
Valo tarzı oyunlar yani ortaya karışık oynuyorum
1681203871
5.5 k civarı
Selam dostlar gamepower ıntense x60 vs viewsonic vX2718 modeller arasında kaldım 700 liralık bir fark var siz hangisini önerirsiniz viewsonicin parlaklık değer 250 - gamepower modelinin 400 .