merhabalar, yaklaşık 1 yıldır fitness yapıyorum bayağı ilerledim ve daha da ilerletmek istiyorum.
takviye olarak sitrülin malat almayı düşünüyorum fakat daha önce pre workout dışında hiç tekil olarak kullanmadım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Not: öğrenciyim o yüzden öğrenci dostu fiyat performans...
hocam önceliğimiz sedan veya hatchback. linkteki araçta sanruf da yok sanruf olsun istiyoruz ferah oluyor. büyük ihtimalle bu aracın sanrufluları 100 k üstüne koyuyordur. mercedes olarak da çok eskiye gitmeden ve A kasa çok küçük olduğu için onun dışında öneriniz olursa bakarım yine
1764341611...
f10 525 xdrivelar sorunlu diye biliyorum ama yanlış mıyım?
yine de bir bakıyorum şimdi
hocam şöyle, alfa romeo parça sıkıntısı olabilir servisi vs. diye babam istememişti cheryleri de beğenmiyoruz ikimiz de. genel olarak suv değil de daha çok hatchback ve sedan bakıyoruz gibi diyelim
Ek...
Merhabalar babamla araba bakıyoruz.
genelde ikimizin kullanacağı, konforlu, uzun yolda yormayacak, dış görünüşü de önemli.
Premium markalardan öneri olursa çok iyi olur.
Otomatik, turbo beslemeli ve sanruflu olmalı.
Not: Kredi ile 2 milyon civarına çıkabileceğimiz araçlar da uygun.
anladım hocam incelemesine bakayım biraz.
şey sormak istedim ağırlık konusunda bir sıkıntı çıkar mı acaba? veya 80 cm derinliği olan bir masada ne kadar yakınlaşır ki? nerden öğrenebilirim
2 li monitör standı arıyorum bütçe dikkate alınarak öneri yapar mısınız 1. monitörüm AOC 24G42E
2.si 21.5 inçlık aoc marka model bilmiyorum biraz eski
[H3 id=''][/H3]