bartu_5 isimli üyenin son içerikleri

1. bartu_5

Sitrülin malat önerisi

ek olarak: Ne sıklıkla kullanılır?
  2. bartu_5

Sitrülin malat önerisi

merhabalar, yaklaşık 1 yıldır fitness yapıyorum bayağı ilerledim ve daha da ilerletmek istiyorum. takviye olarak sitrülin malat almayı düşünüyorum fakat daha önce pre workout dışında hiç tekil olarak kullanmadım. Önerilerinizi bekliyorum. Not: öğrenciyim o yüzden öğrenci dostu fiyat performans...
  3. bartu_5

Öneri 2 Milyona kadar max 10 yaş 150 bin km geçmeyecek araç önerisi

anladım teşekkür ederim :) seçenekti, kaynağı daha sağlam oldu :D
  4. bartu_5

hocam önceliğimiz sedan veya hatchback. linkteki araçta sanruf da yok sanruf olsun istiyoruz ferah oluyor. büyük ihtimalle bu aracın sanrufluları 100 k üstüne koyuyordur. mercedes olarak da çok eskiye gitmeden ve A kasa çok küçük olduğu için onun dışında öneriniz olursa bakarım yine 1764341611...
  5. bartu_5

PSU Yetmiyor Mu? 850W'a Geçmeli miyim? (Ryzen 5 7500F OC + RTX 5070)

anladım. tabii ki yükseltmek istiyorsanız yükseltmeniz iyi olur şu anlık psunuz yeterli görünüyor. indirimden ucuza bulursanız alın derim :)
  6. bartu_5

PSU Yetmiyor Mu? 850W'a Geçmeli miyim? (Ryzen 5 7500F OC + RTX 5070)

tahminimce bu sisteme 700 watt bile yeter. sistem max 650 watt civarı çeker diye düşünüyorum
  7. bartu_5

station istemiyoruz ama araç güzel gerçekten teşekkürler :)
  8. bartu_5

superb mantıklı geldi bakınca. sizce passat mı superb mi? hocam yeni psa grubu motorunda problem olabiliyor ama yine de teşekkür ederim
  9. bartu_5

motor seçeneği nedir 2 si için de? meganelar bana iç dizayn olarak kötü geliyor bir tık
  10. bartu_5

f10 525 xdrivelar sorunlu diye biliyorum ama yanlış mıyım? yine de bir bakıyorum şimdi hocam şöyle, alfa romeo parça sıkıntısı olabilir servisi vs. diye babam istememişti cheryleri de beğenmiyoruz ikimiz de. genel olarak suv değil de daha çok hatchback ve sedan bakıyoruz gibi diyelim Ek...
  11. bartu_5

Merhabalar babamla araba bakıyoruz. genelde ikimizin kullanacağı, konforlu, uzun yolda yormayacak, dış görünüşü de önemli. Premium markalardan öneri olursa çok iyi olur. Otomatik, turbo beslemeli ve sanruflu olmalı. Not: Kredi ile 2 milyon civarına çıkabileceğimiz araçlar da uygun.
  12. bartu_5

Öneri Monitör standı öneri yapar mısınız

anladım teşekkür ederim 🤝 🤝:love:
  13. bartu_5

yani sizde 2 adet f80 mi var yoksa 1 adet f160 mı hocam 2 li tek ürün mü daha rahat olur 2 adet ayrı tekli mi
  14. bartu_5

anladım hocam incelemesine bakayım biraz. şey sormak istedim ağırlık konusunda bir sıkıntı çıkar mı acaba? veya 80 cm derinliği olan bir masada ne kadar yakınlaşır ki? nerden öğrenebilirim
  15. bartu_5

2 li monitör standı arıyorum bütçe dikkate alınarak öneri yapar mısınız 1. monitörüm AOC 24G42E 2.si 21.5 inçlık aoc marka model bilmiyorum biraz eski [H3 id=''][/H3]
Geri