Lian li a4 h20 kasaya msi b850i edge anakart aldım. İşlemcim: 7800x3d .Sff olacağı için ram yükseklikleri önemli galiba öneriniz nedir? 32gb en düşük olarak istiyorum.
hahaha çok doğru söylüyorsun mental olarak hazırladım kendimi buna tamamen. lian li a4 h2o kasaya msi b650i edge anakart takaraj başlayacağım sanırım. belki kendi sistemimdeki aio sığarsa satmam ve onu kullanırım. corsairın sf 750leri falan var ama dediğin gibi bir tık pahalıya geliyor :D peki...
Başlıkta da belirttiğim gibi sff sistemlere aşırı merak saldım son 1 yıldır. lian li a4 kasa üstüne bir sistem dizicem ama işleri hızlandırmak için sistemimi satmak istiyorum.
Parça parça mı satmak daha mantıklı yoksa toplu halde mi ? ve ne kadara gider acaba.
Özellikleri ve resimleri aşağıya...
çok teşekkürler yorum için haklısın aslında. 2-3 yıl götürsün yeter olarak bakıyorum şuan yeni ekran kartıyla sisteme. herhalde sadece kasam ileriye dönük kullanabileceğim yatırırım :D teşekkürler
Vatanda oem indirimi varmış internetteki en ucuz fiyat şuanda r5 5600ün yanına aldım İyi bi model mi 6700xt ler arasında ?
Rtx2060'tan geçiyorum bu karta
https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-6700-xt-pulse-12gb-gddr6-192bit-amd-ekran-karti.html
https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-6700-xt-pulse-12gb-gddr6-192bit-amd-ekran-karti.html
vatanda gece indirimi varmış 10.800 e aldım iyi midir kart
peki sizce 6700xt nin hangi modeli tercih edilmeli ? 3 fanlı modellerin fiaytı çok çıkıyor bir anda 2 fanlı en uygunları iş görür mü
1725256889
çok teşekkürler güzel geldi görsel
1725256979
ne bileyim millet fps drop falan diyor ya anlık takıla diyor darboğaz olunca onlar korkuttu beni...
darboğaz diyorum 1080p diyorum :D
1725196105
ilerde anakart işlemci ram komple yükselticem zaten de bu süreçte darboğaz canımı sıkar mı güçlü bi kart alsam
2k geçmeyi düşünmüyorum yakın zamanda 1080p de darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım
1725195471
bunun fiyat cezbetti beni aradaki fps farklarına değer mi 1080p için ondan foruma danışmak istedim :D
Selamlar öncelikle
İmzadaki sistemimin ekran kartını upgrade etmek istiyorum. 240hz 1080p bir monitör kullanıyorum yakın zamanda da 2k'ya geçmeyi düşünmüyorum. Darboğaz olmaması ve en azından 2-3 yıl daha idare etmesi için hangi kartı almalıyım? Fiyat/Performans olarak
GÜNCEL SİSTEM
Ryzen 5 5600...
sadece ekran kartı güncelliyim diye düşündüm de 5600e maksimum 4070 falan takabiliyorum galiba darboğaz olmasın diye. ama almışken de daha iyi bi şey almak istiyorum ondan arada kaldım