Herkese merhabalar
Endüstri mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim
Yazılım , 2d 3d çizim ve simülasyon derslerim var.
Msi prestige 13 AI evo A1MG isimli laptopu almayı düşünüyorum sizde bu bilgisayar işimi görebilir mi ya da benzer fiyatlarda önereceğiniz laptoplar var mı ?
En önem verdiğim konu pil...
Herkese merhabalar, 6 ay önce z flip 4 aldım başlarda böyle bir sorun yoktu ancak bir kaç gündür gece fotoğraf çekerken kamera aşırı kasıyor
bunun için yapabileceğim bir ayar vs. var mı yoksa servise mi götürmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
eğer düşünürsen bende xbox one s var
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-s-512-gb-cift-kol-1098756158/detay/
dün fifa 23 steam den fifa23 adım ve sorunsuz bir şekilde oynayabildim ancak bu gün girmeye çalıştığımda ea hesabından attı ve bir daha giremedim şifrem ve e postam doğru olmasına rağmen aşağıdaki uyarıyı verip durdu
pc yi yeniden başlattım şifremi değiştirdim
modemi resetledim
ama hiç biri...
herkese merhaba dün indirimde fifa 23 aldım ve sıkıntısız bir şekilde oynayabildim ancak bu gün girmeye çalıştığımda ea hesabıma giremedim iki farklı hesabıödada aynı sorunla karşılaştım şifremi bir çok kez değiştirdim fakat yine aynı sorunla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim
pc değiştirmeyi düşünüyorum bende 6000tl var kendi kullandığım pc yide satıcam
parçalar:
r3 3100
rx 570 4gb (tek fanlı)
16 gb 3200mhz ram
gigabyte a320 m s2h
rampage majesty kasa
650w 80+ bronze psu
250 gb sata ssd 500 gb hdd
parçaların garantileri yeni bitti
sizce bu pc ne kadar eder
ve toplam...