bartushka isimli üyenin son içerikleri

1. bartushka

Pc Yavaş Hissettiriyor

Hz ayarım normal sorun yok. Başlangıçta ve uygulama açılmalarında sorun yaşıyorum en çok
  2. bartushka

Pc Yavaş Hissettiriyor

İşlemci modunu nasıl değiştiriyorum anlatır mısın ?
  3. bartushka

Pc Yavaş Hissettiriyor

Selamlar herkese. Yakın zamanda win11 e geçiş yaptım pc formatladım hatta. Ve özellikle geçtikten sonra yavaşlık sorunları yaşamaya başladım. Pc alanına az çok hakimim ama hangi işlemci hangi sistem bileşenleriyle uyumlu vs. çok anlamıyorum. Yardımcı olabilecek / herhangi bir tavsiyede...
  4. bartushka

Çözüldü✓ Pcde 1000mb/s internet alamıyorum

Sürücüleri tekrar indirdim. Kabloyu değiştirdim. Pc kapatıp açtım sorun düzeldi arkadaşlar. Teşekkür ederim ilginize. İyi akşamlar.
  5. bartushka

Firma superonline tt değil. Daha önce çağırdım kendilerini çözüm olmadı.
  6. bartushka

yok yanlış anlaşmışsınız. Yani zaten 200 alabiliyordum paketi değiştirince internet tekrar 100e düştü. buna rağmen kablo değiştirmemi önerir misiniz?
  7. bartushka

1000den önce 200dü internet ve 200ü alabiliyordum aynı kablo ile. Yine de farklı kablo önerir misin?
  8. bartushka

Evde 1000mbps internet var fakat bir türlü bilgisayarımda istediğim sonucu alamıyorum. 6. nesil modem ile değiştirdik. Kablolarım cat6. Güncel sürücüleri indirdim. Win11 e güncelledim. Speed dublexi de ayarladım. Yan odada kardeşim var onun bilgisayarında 1000mbps alıyoruz. Yardımcı olabilecek...
  9. bartushka

Öneri Orta fiyatlarda oyuncu kulaklığı önerisi

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler. Eski kulaklığım rampage x-nova RM-K11 7.1 modeliydi seste sıkıntı yok fakat pedleri yırtıldı pedlerini de internet üzerinde bulamadım. O yüzden yeni kulaklık bakıyorum önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum.
Geri