Ben gigabyte kullandım ömrümden ömür gitti o yüzden hiç bir ürününü sevmiyorum, ama arkadaşın kasasını bilemem de brom 85 normal değil bence en kötü kasası...
bu kartların soğutma seviyesi çok iyiydi , abdullah bile gigabyte kartlarla test yapmıştı ben bu kadar derece görmedim, adam 85 den bahsediyor neresi nvidia...
valla knkm kızılaya gidiyordum tek takılırım ben hep karanfil sokaktan çıkmadan bakışmaya başlarız öyle diyim asjkdkajs hele beni bitiren askeriyemin...
Genel olarak araştırdım bu durumu. Kimse bize söylemedi ancak 9070 XT kartlar gerçekten ısınıyor. Alacak olanın bilgisi olsun diye tecrübelerimi paylaşmak...
valla sırtı tabura ya da bir komutana verdin mi iş bitmiştir öte git diyen komutan bile zor gelir, nöbetçi uzmanlara bile kafa tutuyordum. iyiydi ankara...
gigabyte ürünü alınmaz brom bilmiyorum ne aldıysam hepsi ısındı ve iade ettim monitör bile ısınır mı ısındı ekrana elimi değiremiyordum
1741484783
bende...
valla ben o kuralları hepsine tersine çevirdim, taburda olduğumdan dolayı bana dokunan öte git diyen bir tane elaman yoktu. Çavuş benim devrem, aramız...
derdim o değil dostum da 2004 veletlerinden, '' şunu yapsana lan, hadi lan, çabuk ol lan'' vs vs canları isteyince köpük basmaya çalışmaları falan hoş değil...