barut isimli üyenin son içerikleri

1. B

Steam indirme sorunu

yaptım knk ama yarım saat sonra kb dönüyor sonra hatalı indirmeye düşüyor ayar etti beni
  2. B

Steam indirme sorunu

dostlar selamlar, oyun indiriyorum netim 50 mb geliyor indirme hızım yükleme de 35mb kablom cat6 iyi bir marka anakartım da msı b650S wifi tomhawk ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir saat iyi indiriyor sonra kb a düşüyor. sebebi nedir sizce bunun 5 saat oldu oyun takıldı kaldı %53 de ya
  3. B

Yardım Dostlar acil yardım pc açılmıyor

4. B

MSI b650 wifi
  5. B

Lambalar sönmüş
  6. B

Her şey çalışıyor hocam sadece görüntü yok. 1774476322 Ekran kartını söküp kutusuna koydum getirdim taktım görüntü gelmiyor
  7. B

Evet
  8. B

DDR 5 beyaz lamba yanıyor anakartda ekran kartının ledleri de yanıyor 1774476189 Ysptım olmadı
  9. B

Monitörü 1 hafta önce aldım 2. Monitörüm de var denedim gelmiyor görüntü 1774475965 Evet
  10. B

Yok hocam kontrol ettim ekran kartına taktım arkasından aldım monitöre
  11. B

Bios hariç hepsini yaptım
  12. B

Kasayı taşıdım başka bir yere Kendi aracımla taşıdım kargo falan yok her şeyi kutusuna koydum. Ekran kartını da söktüm.. Kurdum her şey çalışıyor görüntü gelmiyor kafayı yicem yardım edin ya
  13. B

Öneri OYUN ÖNERİLERİ LAZIM

Strateji hocam, Warcraft frozen thrones izle azıcık acayip sarıyor. İstersen hikayesini oyna, istersen grup kur oyna, istersen normal oyna. Lol ün esinlenip yapılan ilk oyundur kendisi. Yaşım 26 hala oynarım hiç de sıkılmam
  14. B

Öneri OYUN ÖNERİLERİ LAZIM

Dyling light serisine başla 1772391769 Warcraft şuanda yükseldi tekrardan ona bakabilirsin
  15. B

Öneri Hızlı şarj lazım sizce ne alayım

Dostlar telefon huwaei p40 lite, benim orijinal kablo gitti gidicek artık eskisi gibi de şarj etmiyor. Böyle turbo şarj olarak ne önerirsiniz alıp memnun olduğunuz bir ürün varsa atar mısınız
Geri