barut isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Dostlar Bilen Varsa Acil Fikir Versin Lütfen!!

amd nin sitesinden 1.5gb lık dosyayı indirdim yaklaşık 4 kere tekrarladım şuan yine sildim yine yapıyorum pc kapatıp açınca yine aynısını yapyıopr
  2. B

denedim komple sildim geri yükledim amd ye dair her şeyi sildim geri yükledim yok hocam yine başa sarıyor
  3. B

yaptım yine yapıyor
  4. B

amd programını 5 dk önce indirip kendisi otomatik yeniden başlatıyor sonra bu hatayı veriyor
  5. B

ekran kartım 7800xt nitro işlemcim 7500f anakartım msı b650s wifi 32 gb ddr5 ram 1 haftadır uğraşıyorum çözemedim. Hz de bi kesinti gördüm grafik ayarlarına girip değiştirmeye çalıştım olmadıı. Ekran kartı sürücüsüne baktım ünlem işareti var aygıt yöneticisinde. neyse sildim geri yükledim...
  6. B

Steam indirme sorunu

yaptım knk ama yarım saat sonra kb dönüyor sonra hatalı indirmeye düşüyor ayar etti beni
  7. B

Steam indirme sorunu

dostlar selamlar, oyun indiriyorum netim 50 mb geliyor indirme hızım yükleme de 35mb kablom cat6 iyi bir marka anakartım da msı b650S wifi tomhawk ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir saat iyi indiriyor sonra kb a düşüyor. sebebi nedir sizce bunun 5 saat oldu oyun takıldı kaldı %53 de ya
  8. B

Yardım Dostlar acil yardım pc açılmıyor

MSI b650 wifi
  9. B

Lambalar sönmüş
  10. B

Her şey çalışıyor hocam sadece görüntü yok. 1774476322 Ekran kartını söküp kutusuna koydum getirdim taktım görüntü gelmiyor
  11. B

Evet
  12. B

DDR 5 beyaz lamba yanıyor anakartda ekran kartının ledleri de yanıyor 1774476189 Ysptım olmadı
  13. B

Monitörü 1 hafta önce aldım 2. Monitörüm de var denedim gelmiyor görüntü 1774475965 Evet
  14. B

Yok hocam kontrol ettim ekran kartına taktım arkasından aldım monitöre
Geri