Ya şöyle, teknik servisim bütün gün konumla çalışıyorum batarya önemli mi evet, ama dağ bayır her tarafa çıkıyorum bir manzaralar var öyle böyle değil fotoğraf da çekiyorum. Fotoğrsf ve batarya. Akşamları da bana mobil legends oynatsın tamamm
Dostlar yeni telefon geldi ama yorumları pek iyi değil anlamadım valla hangisi alınır. Honor 500 modeli de tanıtıldı o da mı gleir acaba diye düşünüyorum
Dostlar bu araba alınır mı. Bütçemiz 650 bandında ağır hasar kayıtlı 100.150 arası diye biliyorum. Km si 31binde 2023 model tutulmuyor dandik araba falan diyorlar bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
Amazondam al dediğimi anlarsın. Şaka mı yapıyorum sanıyorsun güzel kardeşim. 14 günlük cayma hakkın var. Amazonda da 30 gün. İç çamaşırı değil bu teknolojik alet. Yönergesini aç oku
Bazen bende yaşıyorum şebeke sorunu fakat, basık ses olayı var bende. Herkes de olmasa da ara ara oluyor. Şebeke de aniden gidip geliyor bir şey oluyor bilmiyorum 12 aralığa kadar iade etme hakkım var araştıracağım
Fabrika ayarlık bir şey yok bence ya. Herkes demeye başladı sesin yine basık geliyor telsizden geliyormuş gibi diye. Telefondan bir ayar mı yapmam lazım bilmiyorum ama iyice tiksinmeye başladım