barut isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Poco X8 Pro Kronik Sorunu?

Onu nasıl yapacağım hocam
  2. B

O zaman önerin nedir arkada ki durumları en aza nasıl indiririm, sürekli reklam var her yerde mesela bunu nasıl kapatırım:)
  3. B

dostum birincisi ben bu telefonu 30 bine aldım aynı fiyata nasıl oluyor diğeri 40k arada 10k var ikincisi zoinco dediğin nedir bilmiyorum yazılım mı yoksa harici bir fan mı takacağım cihazın arkasına bunu da detaylı anlatırsan sevinirim. üçünsü de batarya bana göre biraz hızlı gidiyor neden...
  4. B

Dostlar X8 pro aldim 512gb 12 ram modelini Yalnız telefon ısınıyor yeni diye normal mi. Kullanmıyorum cebimde bile ısınıyor. Bataryasi sabah 9 çıkarttım şarjdan 100 şuan 44 gün ixi arama, harita kullanımı, ara sıra reels bana biraz hızlı gitti gibi geldi bilmiyorum belki de normaldir. Şarj...
  5. B

Öneri Honor Magic 8 Lite mı Poco X7 - X8 Pro Mu

Teşekkür ederim hocam, peki 25 30 arası önereceğiniz başka bir model var mı yoksa x8 pro 12/512 iyi midir
  6. B

bu siteyi boşverelim hocam, öneriniz nedir pocox8 pro mu 12/512 yoksa x7 pro mu ? 1785438434 bütçem 25 30 arası
  7. B

Vade çok koyuyor hocam
  8. B

Yok hocam şuanda telefonuma 5 kere ekran değiştirdim iyice tiksindim boşver sen 5 6 aşağı 5 6 yukarı önemi yok. Alma verme dengesi vardır bu zamanda bu parayı buna vermem gerekiyor ki sırtım doğrulmuyor senin önerin x8 pro 12hn 512 Lik mi
  9. B

25 30 arası bir bütçem var realme almam bilmiyorum içime sinmiyor ama m8 pro x7 x8 pro aklımda
  10. B

Yazılım ve performans olarak x8 iyi. Mi. Hocam. Kamera performansını değerlendirecek olursanız 10 üzerinden kaç verirsiniz. Ve bu bütçe aralığında başka öneriniz var mı
  11. B

Dostlar iki telefon arasında kaldım sizce hangi model daha dayanaklı daha geleceğe yönelik bir adım olur. Teknik servisim genelde cihaz su oluyor ya da düşüyor o yüzden sağlam telefon istiyorum briaz da idare etse çok mutlu olacağım öneriniz nedir
  12. B

Yardım Telefonum Kırıldı Acil Telefon Önerisi

Hocam baya da yorum var hepsiburada, elinden düşmüş tuzla buz olmuş ekran, su geçirmiş cart curt fslsn kafam karıştı
  13. B

Valla magic 8 ile poco x8 pro arasında kaldım
  14. B

Sebep nedir hocam düşündüğüm yükseldiğim model honor magic 8 lite i, o da dayanıklılık yüzünden hoşuma gidiyor başka önerdiğin bir telefon var mı. Uzak dur dediğin gruptan bu arada yıllarca kullanan var hocam
  15. B

Gördüğüm model o başka varsa önerin olabilir hocam
Geri