merhaba elimde bir adet xbox one s var ama görüntü kalitesi 640x480 olunca televizyona göç rüntü verebiliyor 720p, 1080p, 1440p de sinyol ypk uyarısı alıyorum konsola telefondan bağlanınca istediğim çözünürlüğü seçebiliyorum ama televizyonda olmuyor sıfırladım cihazı tekrardan 1080p ue geçti ve...
ios 16.7.10 sürümüne sahip iphone 8 kullanıyorum Mobile legendsi her başlattığımda 2 kere atıyor 3. de giriyor nasıl düzeltirim başka hiçbir oyunda yapmıyor ve takılmada olmuyor
Arkadaşımın evinde ekranı kırık bir samsung c7 pro bulduk ve lazım olmadığından ben aldım yaptırıp yedekte tutmayı veya satmayı planlıyorum ama bir sorun var telefonun arkasında ımeı numarası ve model numarası yazması yerine model numarası ve made ın korea by samsung yazıyor sizce bu normalmi...
Yaş 17 bütçe max 45k bşrde a1 ehliyet sınavlarına baktığımda 9000ti ücret alanda var 2500 tl alanda var toplam her şey dahil ne kadar tutuyor a1
1722537544
9000tl başvuru ücreti diyor
1722537576
Paket kurye için gerekli motor bana bu arada
şar soketini aseton varsa ufak bir fırçayla hafif ıslatıp temizlermisin oksitlenme fln varsa temassızlık yapıyor olabilir birde telefonu hiç düşürdünmü yakın zamanda belki alt bordun soketi fln çıkmış olabilir
1712052584
aşırı ısınma tarzı birşeyler oluyormu şarja taktıında bir süre sonra