barX isimli üyenin son içerikleri

1. barX

Xbox one s digital 640x480 sorunu

merhaba elimde bir adet xbox one s var ama görüntü kalitesi 640x480 olunca televizyona göç rüntü verebiliyor 720p, 1080p, 1440p de sinyol ypk uyarısı alıyorum konsola telefondan bağlanınca istediğim çözünürlüğü seçebiliyorum ama televizyonda olmuyor sıfırladım cihazı tekrardan 1080p ue geçti ve...
  2. barX

Iphone 8 MLBB atma sorunu

ios 16.7.10 sürümüne sahip iphone 8 kullanıyorum Mobile legendsi her başlattığımda 2 kere atıyor 3. de giriyor nasıl düzeltirim başka hiçbir oyunda yapmıyor ve takılmada olmuyor
  3. barX

Elimdeki samsung orjinalmi yoksa çakma mı

Arkadaşımın evinde ekranı kırık bir samsung c7 pro bulduk ve lazım olmadığından ben aldım yaptırıp yedekte tutmayı veya satmayı planlıyorum ama bir sorun var telefonun arkasında ımeı numarası ve model numarası yazması yerine model numarası ve made ın korea by samsung yazıyor sizce bu normalmi...
  4. barX

Arora atak 249 ehliyet gerektirirmi

Yaş 17 bütçe max 45k bşrde a1 ehliyet sınavlarına baktığımda 9000ti ücret alanda var 2500 tl alanda var toplam her şey dahil ne kadar tutuyor a1 1722537544 9000tl başvuru ücreti diyor 1722537576 Paket kurye için gerekli motor bana bu arada
  5. barX

Arora atak 249 ehliyet gerektirirmi

Başlıkta belirttiğim gibi arora atak 249 elektrikli motor ehliyet gerektirir mi internette gerektirir diyende var gerektirmez diyende
  6. barX

Nays davet telefon numarası lazım

Nays telefon numarası lazım kayit olurken 50 tl kazandiriyormuş 2 tarafada özelden atabilecek varmi acil
  7. barX

Valorant'ta Rank Yükselemiyorum

Wasp #0457 ekle knk bende gold 1im deneriz en azından beraber
  8. barX

volarant sızdede sorunlumu ?

bakımdayız ufak ufak buglar oluşabilir diyor nasııl farklı birşeymiş başka anlamadamı geliyor :D
  9. barX

Steam Aile paylaşımını engellemenin yolu var mı

yönet diyerek ekli hesapları kaldırabiliyorsun
  10. barX

Çözüldü✓ Telefonum Açılmıyor lütfen yardım edin

şar soketini aseton varsa ufak bir fırçayla hafif ıslatıp temizlermisin oksitlenme fln varsa temassızlık yapıyor olabilir birde telefonu hiç düşürdünmü yakın zamanda belki alt bordun soketi fln çıkmış olabilir 1712052584 aşırı ısınma tarzı birşeyler oluyormu şarja taktıında bir süre sonra
  11. barX

Olm arkadaşım olsaniza la

devamı ne zaman gelir sarıyo
  12. barX

valorant hwid spofer oneri

baktımda öyle bir kural görmedim korsan içerik fln var
  13. barX

kurallara bakıcam merak ettim
  14. barX

hangi kural peki dikkate alayım o zaman