Merhabalar ben fazla oyun oynamıyorum günlük 2 3 saat cs oynuyorum onun haricinde fl studiodur youtubedir falan takılıyorum sizce hangi monitörü tercih etmeliyim?
açıkcası benim için kesinlikle 27 inç olması gerekiyor, bunun haricinde hertz 165 180 in altında olmaması gerekiyor. takıldığım tek...
selamın aleyküm 6 7 k civarında bütçem var 27 inç 165 hz ve üstü monitör önerilerinizi istiyorum, benim için en önemli şey dayanıklı olması tercihim 2k öncelikli olması. şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim, RX 5700 ekran kartı kullanıyorum, boşta 1.7GB VRAM kullanıyor. Herhangi oyuna girdiğimde VRAM kullanımı 8 GB'a çıkıyor ve anlık droplar yediğimi düşünüyorum. Sorunu bir türlü çözemedim ve hangi oyunu oynarsam oynayayım ekran kartım en fazla 100W görüyor...
Arkadaşlar selamın aleyküm herkese iyi forumlar, ryzen 5 3600x kullanıyorum ve işlemcim bağırıyor yandım su ver diye :d, occtde 100 derece görüp mavi ekran veriyor ve artık çözüm bulmamız gerek :d biraz araştırdım bütçem kısıtlı ve bir kaç ürün beğendim...
Rx5700 ekran kartı aldım yalvar yakar 4000tlye fakat şu tarz sorunlar yaşadım
1. Video
2. Video
1. Sorun Fazla vram saat hızı kullanması boşta 2. Sorun fazla vram kullanması boşta 1.5 2 gb
3. Sorun Ekranın böyle değişik hallere girmesi
4. Sorun Youtubeden video izlerken donması sesin olup...
arkadaşlar bu vsr denen saçmalık rx480 ekran kartımda ayarlarda gözükmüyor her yere baktım fakat bu saçmalık cihazımda açık ve 1920 1080 çözünürlüklü monitörüm 4k olarak gözüküyor cs valo gibi oyunlara girerken sorun yaşıyorum çözümü nedir?
Merhabalar ben 2.el ilk seri b450 m k anakart aldım ryzen 5 1600af işlemcim var ve RAMLARIM bu ramlara sahibim fakat ne yaparsam yapayım 3600mhz ye çekemiyorum 3200 üstüne çıkmıyor driverini nasıl bulabileceğimi bilmiyorum
iyi formlar
bataryası rgb olmadığı için baya yeterli gözüküyor peki ya 2. klavye?
1739742409
iyzico ve site içi indirimle 1400tlye geliyor
1739742546
benim tercihim modüler bir klavye almak olurdu sizin yerinizde olsam çünkü istediğim gibi switch değiştirip ruh halime göre kullanmak isterdim fakat her...