baskan07 isimli üyenin son içerikleri

1. B

40000 E R5 7500f ve RTX 5060 Sistem Topaldım Satsam mı Kullansam mı

ssd yi yazmamışım 990 evo plus 1tb ssd var
  2. B

40000 E R5 7500f ve RTX 5060 Sistem Topaldım Satsam mı Kullansam mı

işlemci ve ekran kartı hariç her şeyi ikinci elden topladım ana kart msi b650m gaming plus , kasa aigo ft418 pro 750 w 80+ bronz, ng frost 400b kule tipi soğutucu ve 16gb ddr5 ram ile sistemi çok uyguna topladım bu sistemi satsam kaça satarım güzel bir kar alıp daha yüksek bir sistem kurabilir...
  3. B

R5 7500f ve B850m Gaming Plus Anakarta Hangi Ekran Kartı Yakışır

net bi sınır yok ancak ikinci elde 20binin altında olması lazım 15000 civarı güzel olur
  4. B

R5 7500f ve B850m Gaming Plus Anakarta Hangi Ekran Kartı Yakışır

R5 7500f(4000tl) ve B850M gaming plus anakartı (5500 tl) ikinci elden uygun fiyatlara aldım bunların yanına bir de ekran kartı alacağım sisteme ne yakışacak ve ikinci elde yine uyguna bulacağım fp bir önerisi olan var mı bir de kasa ve psu kaldı alacağım onları da önerebilirsiniz.
  5. B

Öneri Buds 4 Pro Vs Airpods Pro 3 Hangisi ?

fp ve ses kalitesi önemli ise samsung anc falan önemliyse airpods ancak en önemlisi ekosistem burada apple dışı cihazlarda airpods kullanmanı önermem
  6. B

Darboğaz mı? RTX 5070 ve Ryzen 5 7600 Sistemde Battlefield 6 Ani Fps Düşüşü

çünkü 1080p de yükün çoğunu işlemci üstlenmeye çalışıyor 2k destekleyen bir monitör ile sorunu çözersin bi de klasiktir driverlerı kontrol et
  7. B

Darboğaz mı? RTX 5070 ve Ryzen 5 7600 Sistemde Battlefield 6 Ani Fps Düşüşü

oyunu 2k ya al işlemci yükü azalır ekran kartı yükü artar daha rahat oynarsın
  8. B

Sistemim Ne Kadar Eder Satamadım Bir Türlü

130 binlik pc ye ikinci elde hızlı alıcı bulmak zor sistemi 0 topalamaya kalktığın zaman parça parça 165000 civarı yapar şahsen ben parça parça toplarım indirimler ile toplarım bu tip bir sistemi alıcı çıkar ama beklemen lazım
  9. B

Ram SSD Gibi Bileşenler Alacağım İndirim Olur Mu

ssd ram de zannetmiyorum ancak ekipmalarda karne indirimleri gelir yakında acelen yoksa bekle
  10. B

Pc Yi Temizledim Artık Açılmıyor

MACHINE_CHECK_EXCEPTION yazıyor sanırım donanım hatası demek tüm soketlerin ramlerin takılı olduğundan emin ol işlemci fanına özellikle dikkat et gerekirse sök tak fan soketlerini de kontrol et
  11. B

Yardım Buds 4 Pro Anc Kapalı Ses

evet
  12. B

kulaklığın kendi işlemcisi yani anc açıkken hem gürültü engelleme hem de o muhteşem sesleri yapabilir ondan ötürü zaten anc açıkken şarj hızlı bitiyor
  13. B

normal bir şey anc açıkken kulaklığın dsp modu devreye giriyor
  14. B

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX 5060 Tı Eagle Oc 8gb 16.996 TL

18 dakikada bitmiş şansın böylesi tam aradığım karttı
  15. B

Sadece Valorantda Drop Yiyorum

muhtemelen saf girdi süresinden ötürüdür yüksek hz li mauslarda bu ayar maus a göre sorun çıkarabiliyor dropu bilgisayar değil maus yapıyor yani
Geri