Başlayalım mı isimli üyenin son içerikleri

1. B

İYİ SES KASTIRAN KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam 7.1 kulaklık arıyorum mikrofonlu kulak üstü bütçem max 1500 tl Pubg warzone oynuyorum ve suanki kulaklığımla gram ses kasamıyorum yanımdaki hareket eden adamın sesini dahil alamıyorm o derece iyi ses kasmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim hemen alacağım çünki
  2. B

bu valorant hesabı sizce alınır mı ?

Link paylaşılıyormu bilmiyorum ama hesap. com diye siteden ben almıstım cok ucuza verdiğin fiyatların kat kat altı bide.
  3. B

bu valorant hesabı sizce alınır mı ?

Hayır Asla alma etmez bende oynuyorum bilgim yüksek güvenilir siteler var hesap satan içinde hem cok skin var hemde cok cok ucuz
  4. B

Sistemime Uygun Ekran Kartı Öneresi ?

M2 Ssd var 1 tb samsungtu güç kaynağıda 650w 80 plus mıydı neydi yeni idi onlar ama kasam eski dandik bir kasanın içine dizdim işlemci ve anakart garantisi devam ediyor
  5. B

Satsam ortalama ne kadar tutar şuan sistemim
  6. B

Merhabalar Arkadaşlar Şu anki güncel sistemim şu Ryzen 5 5600 asusu prime b450 mkII 16 gb ram 3200 mhz DDR Şuan takılı olan ekran kartı rx6400 Oynadıgım oyunlar Pubg Bat. valorant warzone Apex tarzı oyunlar Ekran 1080 p 200 hz Düşük fps alıyorum bu sisteme uygun tam performans alabileceğim...
Geri