basrdmr isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICIYI ÖNERİRSİN

Arkadaşlar selam. Aktif olarak GIBIRNET kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 yıldır da sorunsuz kullanıyordum. Fakat şu son birkaç aydır benden habersiz hız düşürmeleri, ping sorunları, bağlantı sorunları yaşıyordum. Şu anda da farklı bir sağlayıcıya geçme kararı aldım. Evime 80mb internet geliyor. Buna...
  2. B

❌İndirim Bitti! İ5-13500H RTX4050 LAPTOP 25.500 (9taksit)

kullanıcı değerlendirmeleri var o nasıl oluyor peki beyler ?
  3. B

TEMU YENİ KULLANICI İNDİRİMİ

Arkadaşlar merhaba. PC'ye android emulator kurarak yeni kullanıcı indirimlerini deneyen var mı ? Ben BlueStacks indirdim, yapamadım fakat tam emin de olamadım. Bu yöntem çalışır mı? Fikri olan yazabilirse sevinirim.
  4. B

TEMU YENİ KULLANICI İNDİRİMİ HAKKINDA

Arkadaşlar merhaba. PC'ye android emulator kurarak yeni kullanıcı indirimlerini deneyen var mı ? Ben BlueStacks indirdim, yapamadım fakat tam emin de olamadım. Bu yöntem çalışır mı? Fikri olan yazabilirse sevinirim.
  5. B

Ağa elden ESP nasıl alabilirim

Esp ile ağ şifresini kırma gibi eylemler suç. Bunu teşvik etmek de suç hocam.
  6. B

1300tl mouse önerisi

bu ne güzel mouse'muş ya ilk defa gördüm
  7. B

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

p modeli elime ulaştı ve 2 gündür kullanıyorum. Apex'te gıcırtı vardı ama p modeli daha sağlam hissettirdi bana. 3395 ve dock zaten bildiğimiz gibi gayet iyiler. Ha bir de siyah renk çok güzel duruyor ya. (apex mavi idi)
  8. B

p modelini 650 liraya aldım üzer mi sizce hocam? 8k hiçbir zaman almayacağım bir polling rate. Sizce iyi midir?
  9. B

reklamda çıkan linkte sürekli 159p modeli mevcut hocam 159pro'nun linki mevcut mu acaba
  10. B

75 TL KUPON PAZARAMA

Her gün günün belli saatlerinde bu şekilde kupon veriyor pazarama. Bildirimleri açmanızı tavsiye ederim.
  11. B

Claw's Nexus X1 12800 Dpi alınır mı?

Ben kablolusunu kullandım hocam bana biraz ağır geldiği için satmıştım. Sensör olarak beni üzmedi ama onu söyleyebilirim.
  12. B

🔥İndirim Temu kupon ve ücresiz ürünler

Uğraşılmaz gibi
  13. B

700tl Gaming Mouse Önerisi

Kupon veriyor onu kullaniyorsun 750 ye geliyor. Biraz aşağıda kuponu görebilirsin.
  14. B

700tl Gaming Mouse Önerisi

Glorious model d şu an 750 TL Hepsiburada da. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.
Geri