basrdmr isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım İPHONE 13 MİNİ 128GB 15 BİN TL'YE ALINIR MI?

ya açıkçası poco x3 pro hala beni götürüyor sadece işimin bir kısmı kamerayla olduğu için şu sıralar beni x3'ün kamerası üzmeye başladı. Bir de küçük telefonu özledim onun dışında telefon değiştirmek gibi bir düşüncem yoktu sadece fiyatı çok iyi geldi o yüzden sizlere sormak istedim. Belirli bir...
  2. B

cevaplar için teşekkürler vazgeçiyorum o zaman
  3. B

Ekran ve pil değişen, kasada da ezikler mevcut fakat bu fiyata uygun gibi geldi. Şu anda poco x3 pro kullanıyorum. Bir tane çeyrek almıştım, onu bozdurup almayı düşünüyorum. 15 bine alınır mı?
  4. B

❌İndirim Bitti! PlayStation 5 DualSense - Beyaz (Bilkom Garantili) - Amazon - 4.199 TL

PS5 oyunlarında çalışan replika dualsense var mıdır? Bu fiyatlar çok pahalı benim için. Sadece Efootball 2026'yı arkadaşlarımla beraber oynamak için kol lazım.
  5. B

İlk defa Playstation alcak olan hangisini almalı

ikinci el fat kasa ps5 aldım bu ay içinde ve gayette kullanışlı, bu seçeneği de göz önünde bulundurabilirsin. Fakat ikinci el piyasası ve sıfır piyasası çok yakın olduğu için ben sıfır almanı öneririm.
  6. B

İKİNCİ EL PLAYSTATİON 5 SLİM BU FİYATA NASILDIR ?

bende öyle düşünüyordum fakat temiz ise o aradaki farkı ikinci kolu almaktan yana kullanmanın daha mantıklı olabileceği aklıma geldi. Bir haftadır araştırıyorum. 24k'ya sıfır, 23k'ya da outlet ürünü buldum aslında alışveriş sitelerinden fakat yorumlarda bazı kişilere iade ürünler kargolanmış...
  7. B

İKİNCİ EL PLAYSTATİON 5 SLİM BU FİYATA NASILDIR ?

Arkadaşlar selam. 18.000TL'ye anlaştık. Dediğine göre o da arkadaşından almış. Bu fiyata ps5 slim alınır mı? Fiyat sizce nasıl?
  8. B

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICIYI ÖNERİRSİN

Arkadaşlar selam. Aktif olarak GIBIRNET kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 yıldır da sorunsuz kullanıyordum. Fakat şu son birkaç aydır benden habersiz hız düşürmeleri, ping sorunları, bağlantı sorunları yaşıyordum. Şu anda da farklı bir sağlayıcıya geçme kararı aldım. Evime 80mb internet geliyor. Buna...
  9. B

❌İndirim Bitti! İ5-13500H RTX4050 LAPTOP 25.500 (9taksit)

kullanıcı değerlendirmeleri var o nasıl oluyor peki beyler ?
  10. B

TEMU YENİ KULLANICI İNDİRİMİ

Arkadaşlar merhaba. PC'ye android emulator kurarak yeni kullanıcı indirimlerini deneyen var mı ? Ben BlueStacks indirdim, yapamadım fakat tam emin de olamadım. Bu yöntem çalışır mı? Fikri olan yazabilirse sevinirim.
  11. B

TEMU YENİ KULLANICI İNDİRİMİ HAKKINDA

Arkadaşlar merhaba. PC'ye android emulator kurarak yeni kullanıcı indirimlerini deneyen var mı ? Ben BlueStacks indirdim, yapamadım fakat tam emin de olamadım. Bu yöntem çalışır mı? Fikri olan yazabilirse sevinirim.
  12. B

Ağa elden ESP nasıl alabilirim

Esp ile ağ şifresini kırma gibi eylemler suç. Bunu teşvik etmek de suç hocam.
  13. B

1300tl mouse önerisi

bu ne güzel mouse'muş ya ilk defa gördüm
Geri