basriii isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim 💥Attack Shark X3 PAW3395 MOUSE - 1053 TL 💥

Bende 903 TL ye düştü anlamadığım şekilde, 150 liralık kendiliğinden kupon aktif etti
  2. B

🔥İndirim Lenovo USB C 65W Laptop Adaptörü - 566 TL - Trendyol

Macbook Air şarj edilir mi? Sağlıklı olur mu?
  3. B

❌İndirim Bitti! Havit ms1040-v1 mouse 199TL

Mouse geldi fakat yazılımda ve kutudaki bilgi kağıdında Max 8k dpi olarak gözüküyor ve MS1040 modeli yazıyor. Bize gelen V1 modeli değil sanırım çünkü 3311, 22k gibi ifadeler hiç yok. Bunda herhangi bir çip bilgisi yazmıyor. Sizde durumlar ne?
  4. B

❌İndirim Bitti! Havit ms1040-v1 mouse 199TL

Benim bildiğim boost ile 22k verebilen sensörü var 3311'in hatta Attack Shark r1 de aynı durum vardı. 1777025865 Dpi ne kadar yüksekse sensör de o kadar kaliteli oluyor diye biliyorum keza bknz. Paw3950 42k dpi
  5. B

🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

Hayır sıfır değil ama kozmetik olarak bir sıkıntısı yok
  6. B

Ben aldım. 7 gün içinde iade hakkınız var dediler.
  7. B

Arkadaşlar m4 Air alınır mı? Alıpta pişman olan var mı
  8. B

Öneri IPhone 12 mini alınır mı?

Cevaplar için teşekkürler. Ben biraz daha arastirayim o zaman.
  9. B

Öneri IPhone 12 mini alınır mı?

Canlar selam. 8 bin TL ye ekran pil değişen iPhone 12 mini alma düşüncesi içindeyim. Cihaz da faceid pasif. Halı hazırda poco X3 pro kullanıyorum ve kamerası hariç diger özelliklerinden hala memnunum. Sizce bu fiyata alınır mı? Beğenmezsem ikinci elde kar yaparak satabilir miyim?
  10. B

Sorunu çözebilene 2k

Farenin alttaki sensorunu temizle. Bazen toz geldiginde sensörde o şekilde takılmalar oluyor bende.
  11. B

🔥İndirim RAMPAGE Zenith Pro 4K BT Mouse 1999 TL MEDİAMARKT 🔥🔥🔥

Birçok kişi MCU'sundan dolayı alıyor bu mouse'u. Nordic MCU'ya sahip yani baya bi kaliteli
  12. B

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Bana özel olabilir hocam. Ben sadece bana bu şekilde ödeme çıktı, farkına vardırdığı için arkadaşa teşekkür ettim.
  13. B

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Bonus kartta 450 TL bonus verdi 4550 ye geldi 3 taksitle beraber. Paylasana teşekkür ederim
Geri