BastianSchweinsteiger isimli üyenin son içerikleri

1. BastianSchweinsteiger

Çözüldü✓ Siyah Ekran Verip Restart Atıyor

Dostlar mesajlarınız için teşekkür ederim kargo da gelirken sanırım ram yerinden çıkmış rami sokup taktıktan sonra düzeldi bir de bios güncelledim 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum.İlginiz için teşekkürler.
  2. BastianSchweinsteiger

Çözüldü✓ Monitör Önerisi Bütçe 5-6k Bandında

valla hocam ben gamepowerin 27inç 240 hz 0.5ms fast ips monitörünü aldım peşin fiyatina 3 taksitle 10 numara monitör bi sorun çıkmadı
  3. BastianSchweinsteiger

hocam sanırım bios güncel değil dxdiag da 1008 yazıyor site de 1011i mevcut bios güncellemesi nasıl yapabilirim 1784318509 bios güncellenmemiş diye oluyor olabilir mi dostlar acaba
  4. BastianSchweinsteiger

COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO V14 DDR5 7600MHz anakart bu hocam, incehesaptan aldım sistemi test edip paketlenmesini istedim özellikle biosu ama yaptılar mı emin değilim anlamıyorum biostan 1784317349 birde bellek taramaya soktuğumda ilk başta bellek sorunu var demişti rami çıkartıp tekrar...
  5. BastianSchweinsteiger

rtx 5070 12gb hocam 16gb ram ryzen 5 7500x3d var 1784317088 lexorun 16gb ddr5 6000mhz rami hocam expo kapalı durumda şuan
  6. BastianSchweinsteiger

Merhabalar dostlar yeni sistem aldım daha bugün geçti elime bilgisayar ilk başta kusursuz çalışıyordu hiç bir sorun yoktu daha sonra 1 saat aralıklarla 2 kez siyah ekran verip bir yazı yazdı restart gerekiyor tarzı restartlayıp tekrar açıldı bi şey yokmuş gibi biraz araştırdım genellikle ram ile...
  7. BastianSchweinsteiger

Çözüldü✓ Monitör Önerisi Bütçe 5-6k Bandında

Selam dostlar genellikle fps ve mmo oyunları oynuyorum 5-6k bütçem var Squad apex lol tarzı oyunlar oynuyorum önerisi olan var mı aklımda james donkeyin r45 modeli var ama pek emin olamadım
Geri