Arkadaşlar selam. Easycepten veya taksitle yenilenmiş telefon satan bir mağazadan 12 ay taksitle iPhone almayı düşünüyorum. Bu şekilde alışveriş yapan...
Yok hocam o artık şımarmak olur 16 download üstünü göremiyorken :) 70-100 arası download versin upload 3 mü veriyor 5 mi veriyor umrumda değil.
1736947690...
Hocam benim korkum şu: turknet geçerim, turknet sabit tarife değil diye biliyorum. 1000 mbps'ye kadar denip sonra portunuz yok 16 maks alabiliyorsunuz...
Selamlar. Şuan Superonline 16 mbps kullanıyorum zorunluluktan. 24e çıkmaya çalıştığımda bile boş port yok cart curt deniyor. Fakat Türknet bana 71 mbps...
Bu arada kasa yeni mi sormamın sebebi termal macunun durumu ayrıyeten peerless assassin in rgb li olanını kullanıyorum anakartım asus kendi uygulamasından...
Dostum arkadaşın önerdiği soğutucu gerçekten işlemciye biçilmiş kaftan fiyatı da güzel ben de 5 5600 ile bu soğutucuyu kullanıyorum kesinlikle bunu al geç...
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x123-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123-fiyati,1120954148.html
bunu alabilirsiniz en...
2kya kadar çıkabilirim de 5600 için o kadar çıkmaya gerek yok bence
1736555287
Her forumda her videoda her yerde termalright öneriliyor. Sanırım bunu veya...