Selamlar. 2500 TL'ye tangzu wan er sg2 red lion(dsp+mic) almayı düşünüyorum. Fps oyunları ve müzik için kullanıcam. 3.5mm+dac mı daha iyi olur yoksa kendi dacı yeterli mi? Veya yerine yakın fiyatlarda hangi modelleri önerirsiniz. İem hakkında bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
yani boş iş diyosun. Bozulana kadar aj159 proyla devam ya. Hiç üzmedi beni açıkçası pahalı almama rağmen. Kuponsuz 1400 1500 civarına almıştım bir yıl oldu olacak baya memnunum.
Hocam selamlar. Çok mouse alıp deneyen birisisiniz sanırım. Şuanda elimde aj159 pro var ve değiştirmeye niyetim var. Atk veya rawm gibi markalara geçsem farkı hisseder miyim yoksa hayatımda hiçbir şey değişmez mi? Aynı şekilde superlight 2 veya viper v3 proya geçsem aradaki fiyat farkına değer...
GameGarajdan hazır sistem aldım tam bir sene önce. Ben çok memnunum sorunsuz bir alışverişti. Taksit imkanı da cabası. Bir bakın derim. Tabi daha iyi fikirler veren arkadaşlar olucaktır.
dsl portla fiber portu aynıysa doludur da aynı değilse boştur. fiber yeni geldi zaten muhittekiler de çok fiber miber çakan tipler değil. çözülmeye illa çözülür de mevzu ne zaman çözüleceği. 15inde superonlineın taahüt de bitiyor yenilemeyi düşünmüyorum.
Selamlar arkadaşlar. Evimde mevcut dsl altyapıda superonline var. Fiber döşendi bu sene fibere geçmek istiyordum. Turknete başvuru yapıp süreci uzattıkları için iptal ettim. Daha sonrasında Türk Telekoma başvuru yaptım. Sonraki gün iptale düştü. Adresinizde mevcut kurulum var falan dendi. Aradım...
Selamlar. Çoğunlukla fps oyunlarında ve discordda kullanacağım wireless bir kulaklık arıyorum. En son SS Arctis Nova 5 ve Hyperx Cloud 3 wireless arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar hangisini önerir? Bir de Nova 5 yerine Nova 3 alsam ne kaybederim? Teşekkür ederim şimdiden