bat 16 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Acil Hangi Anakarti Secmelıyım

Bende duydum ama ne kadar doğru bide bu modelde wifi felan var o yüzden aldım çokda lazm olmuyor ama bilemedim 1784412011 B850 amd degilmi hocam benim soket 1851 olucak 1784412506 Gİgabyt dusunuyordum fakat satıcılarından pek emin olamadim maalesef açılmiş urun yolluyorlarmis hepsiburadada...
  2. B

Çözüldü✓ Acil Hangi Anakarti Secmelıyım

Msi b860m gaming plus wifi aldım 6900e ama sorunlu diyorlar aynı fiyatta gigabyt b860m eagle var hangisni almaliyim acaba yarın kargolanacak iptal etmem lazm https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b860m-gaming-plus-wi-fi-intel-lga1851-ddr5-micro-atx-fiyati,904685925.html...
  3. B

Yardım Hangi Anakart Tercih Etmeliyim

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b860m-eagle-intel-lga1851-ddr5-micro-atx-fiyati,940808738.html Ayni fiyatta bundan daha iyisi var bunu al diyebiliceginiz anakart varmı ve gigabyte kullananlar sorun çıkarıŕmı anakart
  4. B

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

Bendede kaç gündur boyle 4070 var aynı sorun witcherdada bazen gidiyor btfdada
  5. B

Yardım Uzun Süreli Gidicek Bir Koltuk Arıyorum

bütce: max 7.5k koltuk arıyorum
  6. B

Çözüldü✓ En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Kraken serisi kötü ya arkadaşım aldı 3 kere bozuldu en son iade etti
  7. B

Çözüldü✓ Battlefield 5 De Anlık Donmalar

Yok hocam zar zor düzeldi hiç bozmaya niyetim yok teşekkürler
  8. B

Çözüldü✓ En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Bende barracuda x var 2800e almistim 4 ay once uygulaması sadece ücretli 600 tl gibj ucreti var sesler net duyuyorum dongle bozuluyor diyen çoktu ama bende olmadı hiç ses cızırtı oluyor diyenler vardı hiç yaşamadım baskı yapmiyor benim kafa biraz büyük o yüzden saçlarımı dümdüz ediyor onun...
  9. B

Hocam bilmiyorum belki dediğiniz ayari yaptıktan sonra belki oyuna güncelleme geldi artik server adlari sayilarla yazili bilmiyorum ama şuanlık düzeldi yardımları için herkese teşekkürler
  10. B

Aynı sorunu yaşayan çok kişi var ve herkes nvdia ve btf5 e gelen son güncelleme ile olduğunu söylüyor bazıları ea javelin anticheat sisteminin arka planda bir programla çakıştığını söylüyor 1783931242 Çok olmadı alalı 5 6 aydır bende henüz bakım yapmadım işlemci 50 dereceyi geçmiyor...
  11. B

Sorun ssd demi acaba çok anlamıyorum ama 1tb geçebilirim hediye sistem işlemci ve anakartıda değişip amdye geçmeyi düşünüyordum
  12. B

Furmark testinde max 76 dereceyi gördü sorun yok occt yaptım ondada sorun yok çıktı 1783886190 16gb ramin yetersiz kaldigini soylediler ondan dedim btf 5 dışında diğerlerini oynamadım farklı hikayeli oyunlarda hiçbirinde bir problem olmadı 1783886297 Dediklerini yapınca oyun biraz düzeliyor...
  13. B

Crucial 500gb p3 plus hocam 1783885410 Bazi yayin acanlardan baktim kasan gormedim şuana kadar acaba rammi yetmiyor diyordum ama 13gb kullanıyor rami 1783885537 Hocam durduk yere sabah açtigimda bu donma basladi ve devam etti aylardir boyle maalesef oyun ayarlarindan dediklerini zaten yapay...
Geri