Hocam şimdi kardeşime bir laptop lazım kendisi üniye geçecek hem dersleri için hemde oyun için bir laptop lazım ama genelde oyun oynicak
oynadığı oyunlarda valo asetto forza fortnite cs2 tarzı 45k ya kadar bütçe var şu vatanda felan 9 aya kadar taksitler oluyomuş bir öneriniz varmıdır
hocam şimdi pasaj amazon evet var ve bana kalsa ben burdan alışverişimi yaparım ama peder biraz güvenmiyor daha çok kendisi gidip görüp almayı seçiyor bundan da medimarkta vatana gidiyor ve ordada fiyatlar arttı bilemiyorum
1753051327
hocam haklısınız ama işte elmiden bir şey gelmiyor illa gidip...
hocam benim baktığım yerelr vatan mediamarkt tarzı kurumlar orda fiyatı 22 k ya çıkmıştı bkatığımda sizce idefix güvenilir mi? çok bilmiyorum ben
1753050755
hocam bana kalsa bende 2.el alırım ama peder bey 2.ele karşı nedense
Arkadaşlar ben bir direksiyon seti almak istiyorum
normalde g29 alıcaktım ama fiyatı son haftada zam geldi 16k dan 22 k ya çıktı
bundan dolayı başka modellere yöneliyorum trustlar zaten pahalı mozalar da aynı şekil ikinci el almak da istemiyorum
mecbur rampage e kalıyorum rampageden veya...
şimdi hocam ben yeni taşındım ve burda hiçbir altyapı yok oyüzden superbox almya karar vedik
ve sınırsız bir paket istiyoruz öyle 150gb 250 gb lık değil
ve paketlre baktığındda 10 ve 20 megabit internet paketleri var acaba benim göörmediğim daha yüksek bir nmodel varmı ve superboxlar sunduğu...
şimdi hocam ben yeni taşındım ve burda hiçbir altyapı yok oyüzden superbox almya karar vedik
ve sınırsız bir paket istiyoruz öyle 150gb 250 gb lık değil
ve paketlre baktığındda 10 ve 20 megabit internet paketleri var acaba benim göörmediğim daha yüksek bir nmodel varmı ve superboxlar sunduğu...
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-14100f-rtx4060ti-h610m-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Hocam uzun süredir bakıyordum derslerden dolayı alamamııştım
şimdi bakıyordum gözüme bu sistem çarptı darboğaz yapar mı
rdr2 gta5 eldenring vb. oyunlar oynicam performansı nasıl olur
parça değiştirimmi...