batarya isimli üyenin son içerikleri

1. B

MSÜ DE ASKER DIŞINDA EDİNEBİLECEĞİM BİR MESLEK VAR MI

sözün özü sahaya inmeden yapacağım herhangi bir meslek var mı
  2. B

Bilgisayarım yeşil ekran verip kapanıyor nasıl cözebilirim?

Bilgisayarım açılıyor anakart markası görünüyor fakat yeşil bir ekranda görünüyor sonra kasa çalışmaya devam ediyor fakat monitor kapanıyor 1704638508 renk yeşildi fakat 3 4 kere yeniden denedikten sonra renk sarıya döndü bilgisayar böyle açılıyor sonra kasa çalışıyor fakat monitor kapaniyor
  3. B

AMD Ekran kartımı güncelleyemiyorum

dün bunuda denemiştim çare olmadı maalesefson çare format gibi görünüyor formata gerek kalmadan düzeltebilir miyim diye düşünüyordum da sanırım olmuyor
  4. B

cleanup utility ile gerekeni yapıp 23.7.1 i kurdum yine error 1603 ile karşılaştım
  5. B

deneyip geliyorum hocam
  6. B

ddu ile tüm sürücüleri sildim sonra güncel sürücüyü tekrar kurmayı denedim yine aynı hatayı aldım üstüne sıfırladığımdan beri amd software warning alıyorum
  7. B

rx550 ekran kartımı güncelleyemiyorum son sürücüyü indirdim error 1603 verdi ddu ile sıfırladım güvenli modda bi daha denedim yine hata verdi bilgisayarım ekran kartımı görmüyor ne yapmalıyım
  8. B

En sevdiğiniz oyun ne ?

max payne 1-2
  9. B

Hak ettiği değeri görmeyen hikayeli oyun önerileri

underratted kalan hikayeli oyunlar önerirseniz sevinirim hikayeli oyun açlığı çekiyorum
  10. B

Öneri Güzel hikayeli oyunlar önerirseniz sevinirim

witcher 3ün 1 ve 2 ile sıkı bağlantıları var ve 1inci oyun gerçekten oynanmıyor
  11. B

teşekkür ederim fakat rdr1 ile bağlantısı var mıdır ps3 veya xbox360 konsola sahip değilim ve emülatorler çok kötü çalışıyor
  12. B

bütçe kısıtlamam yok
  13. B

grafik takıntım yoktur eskide olabilir
  14. B

Q8400 işlemci nasıldır ?

eski bayağı eski
  15. B

r3 3100 rx550 sistemin fifa 19 performansı

rx550 ve r3 3100 sistemimde fifa 19 da 1080p high msaa 2x 90 110 fps arası değerler alıyorum bu değerler normal midir
Geri