o fiyatlara rog serisinde 9 8940hx bulunan var ama bu işlemci gamegarajda olan işlemci ile baya fark var ve bunlarda 88 dereceleri felan buluyor . hp omen laptoplarda baya ısınıyor
Ben bu iki laptop arasında kaldım. İksiinde iyi yanları var MSI kasalı olanındaki işlemci Ultra 9 275HX ile 9955HX3D arasında oyun performans olarak ne kadar fark var onu pek çözemedim Cyberpunk'da AMD 2K Ultra ayarlarda RT Ultra DLSS açık Frame Gen 4X 170 FPS'lerde iken inteldekini bu ayarlarda...
Çoğu inceleyenler bu sıcaklıkların bu işlemciye bu boyuta ve inceliğe göre normal diyor benim tek tereddüt kaldıgım beni 8 yıl kadar götürür mü düzenli bakımda msi ucuz ama 16gb ram var ve Asus cyberpunk oyununda gamegarajla aynı derece gözüküyor . Ve oyun testlerine baktığım zaman arada baya...
merhaba laptop alıcam 3 ürün arasında kaldım msi vector 16 hx aı ultra 7 255 hx 5070 ti asus rog strix ryzen 9 8940hx 5070 ti gamegaraj r9t3d ryzen 9 9955hx3d 5070 ti msi 84k asus 92k gameagraj 93k . normalde msi baya f/p ama 16 gb ram ve 2 sene sonra 32 geçmek istesen saten arasındaki fark...
bende hp probook 4540s var i5 3.nesil amd ekran kartlı felan ben bunun içini temizlemdim macun yeniledim son olarak ssd taktım windwos kurarken microsoft hesabı felan girerken bi anda kapandı tahminim güç kablosu veya bataryadan zaten kablo takılı olmadan açılmıyordu sonra yeniden açmaya...