Batcet isimli üyenin son içerikleri

1. Batcet

Yardım FC 24'de Üçgen Basınca X Gibi Algılıyor

FC 24'de Üçgen Basınca X Gibi Algılıyor bunun çözümü var mıdır ? Şimdiden Teşekkürler.
  2. Batcet

Öneri 1000₺ BÜTÇEYE 500GB SATA SSD ÖNERİSİ ?

Önemli değil.En kısa zamanda önerilerini bekliyor olacağım,saygılarımla.
  3. Batcet

Hocam 500GB yeterli benim için. Yanıtınız için teşekkür ederim.
  4. Batcet

Evet hocam.
  5. Batcet

Başlıktan da yazdığım gibi 1000₺'lik bir bütçem mevcut. 480GB-500GB alanı bulunan SSD tavsiyesi önerir misiniz rica etsem ?
  6. Batcet

Öneri 500-600₺ Bandında Oyuncu Kulaklığı Önerisi.

500-600₺ Bandında Oyuncu Kulaklığı Önerir misiniz rica etsem ? -Genel olarak CSGO tarzı oyunlar oynadığım için ses kalitesi ve mikrofonun iyi olması benim için daha iyi.
  7. Batcet

Öneri 500-600₺ Bütçeye Bluetooth Kulaklık Önerisi

500-600₺ Bütçeye Bluetooth Kulaklık Önerilebilir misiniz rica etsem? Mümkünse Kulaklık içi olursa benim için daha iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim Hayırlı Akşamlar.
  8. Batcet

Monitörü Açınca Sinyal Yok Hatası

Ekran Kartının pervaneleri da dönmüyor diye servise geri gönderdim.
  9. Batcet

Bilgisayarın güç düğmesine basınca Monitörde Sinyal yok Hatası Alıyorum

Herkese İyi Akşamlar. Bilgisayarımın güç düğmesine basınca açılıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor Sinyal yok diyor Bunu nasıl çözerim?
  10. Batcet

Monitörü Açınca Sinyal Yok Hatası

Bilgisayarı açtıktan sonra monitörde sinyal yok hatası alıyorum. Bilgisayarda her şey çalışıyor fakat monitörde sinyal yok hatasi alıyorum.
  11. Batcet

Euro Truck Simulator 2 MultiPlayer'da Drop Yeme

Herkese Selamlar. Normalde R6,GTA V gibi oyunlar oynarken drop yemem ama Euro Truck Simulator 2 Multiplayer oynarken sürekli droplar yiyiyorum bu sorunu nasıl çözerim?
  12. Batcet

700₺ Bütçeye Evde Kullanmak için Yazıcı Önerisi?

Tanklı olmayan 700 ₺ Bütçeye Yazıcı önerir misiniz HP marka olursa daha iyi olur.
  13. Batcet

HUAWEİ Band 6 Alınır mı?

Herkese Merhaba https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-band-6-fara-b19-sakura-pink.html Bu saati almayı düşünüyorum da önerir misiniz? Ya da bu fiyata başka güzel bir saat fikri verebilir misiniz.
  14. Batcet

HUAWEI BAND 6 FARA-B19 GRAFIT SİYAH ALINIR MI ?

https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-band-6-fara-b19-graphite-black.html Herkese İyi Akşamlar Akıllı saat almayı düşünüyorum fakat bu saati önerir misiniz ? Ya da bu bütçeye yakın kullanışlı bir akıllı saat önerebilir misiniz
Geri