Bate isimli üyenin son içerikleri

1. Bate

Turk Telekom 6 Gündür internet yok

Selamlar dostlar iyi forumlar, Türk Telekomun evde internet hizmetini kullanıyorum ama nedense pazar gününden beri koskoca mahallede sadece benim internetim yok. Pazar günü arıza kaydı oluşturdum ve 48 saatte çözülecek dendi. Pazartesi gününden beri bot araması yapılıp arızanız çözüldü mü...
  2. Bate

4-5Bin tl ye en iyi gamepad önerisi

Hocam girmedim bayadır forma kusura bakma, mükemmel kol gram sorunu yok alınır
  3. Bate

2 Gün önce G7 Pro aldım hocam, fiyatına göre daha iyisi yok gibi öneririm
  4. Bate

6000TL'ye kadar Konsol Önerisi varmıdır?

Dostlar selam, FC 25-26, Genshin Impact, RDR2 tarzı hikayeli ve rekabetçi oyun sevdalısı biriyim. Normalde bilgisayar üzerinden DualSense4 ile oynuyordum ama bozuldu. Şu anda 5600tl bütçem var. Bu fiyat bantlarında bilgisayara bağlayıp, hiç sorun yaşatmadan kaliteli oyun keyifi sunacak gamepad...
  5. Bate

Dostlar selam, FC25-26, Genshin İmpact, RDR2 tarzı hikayeli ve rekabetçi oyun sevdalısı biriyim. Normalde bilgisayar üzerinden Dualsense4 ile oynuyordum ama bozuldu. Şuanda muhtemel 4 bir ihtimal 5 bin tl bütçem var. Bu fiyat bantlarında (3-5k arası daha iyi olur) bilgisayara bağlayıp, hiç sorun...
  6. Bate

K669pro Dipses sorunu

Dostlar selam, günlük kullanım ve metal vokal tarzı kayıtlar için fiyat performans denilen Fifine k699 Pro modelini satın aldım. Mikrofon elime geldiği an farkettiğim şey arkada self-noise sesi var. Vokal kayıtlarında falan fark ediliyor mu bilmiyorum ama bu sesi azaltmanın yolları var mı...
  7. Bate

UPS kargo pazartesi hala yolda gösteriyor

UPS miydi hocam kargo
  8. Bate

Yurtiçi, İstanbuldan İzmire hocam
  9. Bate

Bu konuyu kaç defa açtım bilmiyorum ama UPS rezaleti her geçen gün daha çok canımızı sıkıyor. Adamlar sürat kargodan beter oldular artık. Konu şu, Cuma günü saat 23:00 dan beri kargom Yolda gösteriyor ve bugün pazartesi dağıtım saatleri geldi geçiyor (11.41) ve hala bir güncelleme yok. Mailde...
  10. Bate

UPS kargo hâlâ yolda gösteriyor

Adamlar o kadar garip ki cumartesi şehirler arası dağıtıma çıkabiliyor ama sistem güncelleyemiyor.
  11. Bate

anlamadım hocam
  12. Bate

Cumartesileri sitelerini yenilemiyor olabilirler mi hocam çünkü yurtiçi,aras hatta sürat bile istanbul dan izmir transfere 7-8 saatte getirip güncelliyor
  13. Bate

Garip bir kargo şirketi
  14. Bate

siteden güncelleme yaptılar mı peki hocam
  15. Bate

Dostlar selam, Cuma günü saat 23:00 da İstanbuldan İzmire doğru kargom yola çıktı, Bugün Cumartesi saat 16:35 civarı ama hala yolda gözüküyor. Normalde diğer kargo şirketlerinde sabah saatlerinde izmir transfer merkezinde diye güncelleniyordu. Tahmini teslimat tarihi hala yazmıyor ve kargo...
Geri