batfirex isimli üyenin son içerikleri

1. batfirex

Valorant 300 fps kasma hissi

işlemci tabanlı oyun olduğu için senin daha yüksek fps alman normal kanka. 23.2.1 de fps ye rağmen kasma hissi yoksa sorunun kesin driverda olduğuna kanaat getiricem :D
  2. batfirex

bizde fps kaybı yok fps olması gerektiği gibi ama hissiyat kasıyor gibi 1677418650 Ayarlar bu şekilde. Gelişmiş senkonizasyon da açık.
  3. batfirex

açık kanka. Hatta monitörüm de freesycn premium destekliyor
  4. batfirex

sence driver güncellemesi sonra mı bu sorun olmaya başladı? Çünkü bana da öyle geliyor hatta sürümü geri düşürmeyi düşünüyorum.
  5. batfirex

Ayrıca oyun ssd ye kurulu ekran modu 1920x1080 doldurda grafikler düşükte. 1677418346 evet
  6. batfirex

Merhabalar. Valorantta 300 400 fps arası almama rağmen çok yırtılma oluyor ve kasma hissi çok. Ping değerim sabit 10, monitörüm 165 hz, RX6700 xt r5 5500 3600 mhz 2x16 ram asus a320m 700w psu. Fikri olan var mı? 165 e sabitleyince de aynı sorun oluyor bu arada hatta daha çok kasıyor gibi oluyor.
  7. batfirex

Witcher 3 oynarken sıkıntıdan patlamak

ya evet bir de o var. Netflix dizisine bakıyosun hep karanlık gri lan oyun cıvıl cıvıl
  8. batfirex

Valla bu oyuna senin benim gibi ısınamayan insanlar hiç ısınamıyor bunu fark ettim burada bizim gibi olan insanları da gördükten sonra. Ama bir daha dene bakalım 1671450231 ya rpg temalı olduğunu düşünüyorum ben daha çok işte seçimler var kendi kişiliğine göre istediğin reaksiyonları...
  9. batfirex

Düşüncelerime tercüman olan daha içli dışlı biri daha. Adamsın :)
  10. batfirex

+++++++++ 1671433643 Görüşümü beğenmediysen sen de yanıt yazma o zaman kardeşim hasta mısın?
  11. batfirex

oyun içi ssi atmaya çalıştım sana şimdi çektiğim atmadı. Grafikler çok yapmacık be dostum :) Bunla aynı yıl çıkmış olan Batman Arkham knight gerçeği var yani illa örnek istiyorsanız. Next gen updateinden bile daha iyi grafiği var 8 senelik oyunun.
  12. batfirex

tüh
  13. batfirex

valla oynanmıyor patlıyorum sıkıntıdan uykum geliyor lise anılarım geliyor aklıma :D
  14. batfirex

evet evet artık bunda karar kıldım :) RDR de beni çok sarmaz maalesef ahah
  15. batfirex

1671371744 mantıklı teşekkür ederim :9
Geri