bathuwan isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri Asrock B550m-hdv için işlemci soğutucu

Yeni anakart aldım ve eski fan soğutucum büyük geldiği için bu anakarta uygun kaliteli soğutucu arıyorum işlemci AMD Ryzen 7 5700x
  2. B

Sistemime yeni işlemci almayı düşünüyorum

Valorant tarzı oyunlar oynuyorsan evet yetebilir fakat ben biraz daha hikayeli oyun + yüksek grafik sevdiğim için değiştirmeyi düşünüyorum
  3. B

3 yıldır kullandığım için artık yeteri kadar verim alamiyorum. ani droplar olsun bezdirdi artik
  4. B

bende hp'nin sitesinden bakarak öyle düşünmüştüm fakat dediğim gibi inceleme sayfasında öyle yazınca kararsız kaldım sizlere sormak istedim, yanıtınız için teşekkür ederim cevap beklemekteyim
  5. B

anakart am5 desteklemiyor diye biliyorum bütçe maks 10 K 1745404899 inceleme sayfasının altına yazmışlar Ryzen 7 5700x gibi işlemciler desteklememektedir gibi 5600g'den daha iyi bir işlemci öneriniz var ise fikirlere açığım
  6. B

Forum üyeleri herkese selamlar, https://donanimarsivi.com/hp-pavilion-gaming-desktop-tg01-2032nt-incelemesi/ şu sistemi kullanıyorum 3 yıldır ve artık işlemcinin yeterli geldiğini düşünmüyorum Ryzen 7 5700x almayı düşünüyorum tek bir sorum olacaktı. AM4 çipli olduğu için sistemime olur diye...
Geri