bathuwan isimli üyenin son içerikleri

1. B

5080'li sistem tavsiye

gonderdigin zaman telefondaydim kabul edememistim istegi geri cektin sanirim
  2. B

5080'li sistem tavsiye

dc’den ekler misin hocam beni bathuwan#0
  3. B

5080'li sistem tavsiye

5080'li topladığım 1. Sistem İtopyayı seçme nedenim mağazası evime yakın, olası bir durumda rahatça götürüp getirebileceğim için İlk Başta 5070 Ti olarak toplayıp 5080 upgrade'i yaptığım sistem Üstteki sistem üzerinden 2 fark var İşlemci 7800x3d Ekran kartı 5070 Ti görüşlerinizi bekliyorum...
  4. B

5080'li sistem tavsiye

140'a kadar esneyebilirim bütçe konusunda 5070ti ile 5080 arasında performans farkı %10-15 gibi görünüyor uzun sürede kullanmak istediğim için 1 kere alıcağım almışken en iyisini alayim kafasındayım parayı arttırıp alsam mı değer mi bilemedim 5070 ti sistemde toplayabilirim bu gidişle yorumun...
  5. B

5080'li sistem tavsiye

110-120K bütçem var 5080'li sistem toplamak istiyorum. Genellikle Bilgisayarı yazılım ve oyun oynama üzerinde kullanıyorum (yazılım olarak 3d işlemlerde dahil, Oynamış olduğum oyunlarda FPS Ağırlıklı R6, FiveM, CS2 gibi arada hikayeli oyunlarda oynamaktayım). 5080'li hazır sistemlere baktığımda...
  6. B

Öneri Yeni Klavye Önerisi Bütçe 5K

Teşekkür Ederim yanıtınız için
  7. B

Öneri Yeni Klavye Önerisi Bütçe 5K

FPS oyunları oynuyorum genellikle R6S, CS gibi arada Fortnite. Uzun zamandır GamePower Overlord Black Switch kullanıyorum (2022'den beri) artık ömrünü tamamladı ve piyasayıda incelemediğim için fazla fikir sahibi değilim kimisi Manyetik Switch daha iyi kimisi Mekanik hala daha iyi gibi...
  8. B

Öneri Asrock B550m-hdv için işlemci soğutucu

Yeni anakart aldım ve eski fan soğutucum büyük geldiği için bu anakarta uygun kaliteli soğutucu arıyorum işlemci AMD Ryzen 7 5700x
  9. B

Sistemime yeni işlemci almayı düşünüyorum

Valorant tarzı oyunlar oynuyorsan evet yetebilir fakat ben biraz daha hikayeli oyun + yüksek grafik sevdiğim için değiştirmeyi düşünüyorum
  10. B

3 yıldır kullandığım için artık yeteri kadar verim alamiyorum. ani droplar olsun bezdirdi artik
  11. B

bende hp'nin sitesinden bakarak öyle düşünmüştüm fakat dediğim gibi inceleme sayfasında öyle yazınca kararsız kaldım sizlere sormak istedim, yanıtınız için teşekkür ederim cevap beklemekteyim
  12. B

anakart am5 desteklemiyor diye biliyorum bütçe maks 10 K 1745404899 inceleme sayfasının altına yazmışlar Ryzen 7 5700x gibi işlemciler desteklememektedir gibi 5600g'den daha iyi bir işlemci öneriniz var ise fikirlere açığım
  13. B

Forum üyeleri herkese selamlar, https://donanimarsivi.com/hp-pavilion-gaming-desktop-tg01-2032nt-incelemesi/ şu sistemi kullanıyorum 3 yıldır ve artık işlemcinin yeterli geldiğini düşünmüyorum Ryzen 7 5700x almayı düşünüyorum tek bir sorum olacaktı. AM4 çipli olduğu için sistemime olur diye...
Geri