15pro kullanıyorum tamamen el alışkanlığı eline alıp 1 2dk kullanman lazım ben yıllardır küçük kasa kullandım büyük aldığımda ise zorlandım telefonlarda her almamda pro alırım kafam rahat elime oturuyor kullanışlılığı çok önemli almadan önce test et.
Avrupa modeli bir e-sim bir fizikidir, çift 2 e-sim amerika modelleridir. İnternette bakabilirsin kutu arkasında seri no da cihazın değişmiş veya sıfır olduğu ile alakalı kodlar vardır buna dikkat etsen ve açılışı beraber yaparsan bir problem olmaz.
En mantıklısı Avrupa modeli çünkü benim telefonum Asya modeli olduğu için yurt dışına gittiğim vakit fiziki kart almak zorunda kalıyorum ve avrupa modellerinde böyle bir problem yok. Güncelleme konularında Amerika versiyon ve Avrupa cihazları daha kullanışlı benim Asya telefonumda halen Apple...
En çok tutulan serisi Avrupa modeli olanlardır, bir e-sim, bir fiziki sim modelleridir. Bir diğeri en çok tutulan ve ucuz olan çift fiziki Asya modelleridir.
o zamana kadar zam felan olucağını zannetmem yıl sonu zammı derken maaşlarda yine aynı hesap olacak benim açımdan pek bir değişiklik olmaz 250₺ zam bir kahve parası olarak görüyorum.
Eğer bütçe için ise imkanın varsa ay sonuna kadar 12aylık faturanı peşin ödeyerek 1 sene 700₺den toplan 7800₺ felan 3 4 ay taksitle türknetten devam edebilirsin sonrasına da mevcut şartlara göre karar verilir.
Veriyi kaydettim fakat 2Ad. hata aldım Ssleri paylaşıyorum, 1nci de ilk veride konum yanlış algıladı silmek istediğimde bildirim yaparken böyle bir hata verdi, 2nci de ise yaşadığım il giresun fakat ilçelerin hiç biri gözükmüyor elle harita üzerinden seçmek zorunda kaldım.