o zamana kadar zam felan olucağını zannetmem yıl sonu zammı derken maaşlarda yine aynı hesap olacak benim açımdan pek bir değişiklik olmaz 250₺ zam bir kahve parası olarak görüyorum.
Eğer bütçe için ise imkanın varsa ay sonuna kadar 12aylık faturanı peşin ödeyerek 1 sene 700₺den toplan 7800₺ felan 3 4 ay taksitle türknetten devam edebilirsin sonrasına da mevcut şartlara göre karar verilir.
Veriyi kaydettim fakat 2Ad. hata aldım Ssleri paylaşıyorum, 1nci de ilk veride konum yanlış algıladı silmek istediğimde bildirim yaparken böyle bir hata verdi, 2nci de ise yaşadığım il giresun fakat ilçelerin hiç biri gözükmüyor elle harita üzerinden seçmek zorunda kaldım.
Aynı şekil uğraşıyorum bende altyapı var fakat yeni binalarda var eski binalara çekilmiyor şimdi hem btk hemde açık kapı üzerinden başvuru yaptık bakalım.
Aradım sonra numara verdiler whatsapp üzerinden video atın dediler attım konuştuk sonra ki gün bölgemdeki servis aradı ve üretici ile görüştük parça tedarik edip değişim yapıcaz dediler ve bu 1 hafta içinde çözüldü.