Battik isimli üyenin son içerikleri

1. Battik

Cashback Geri Geldi (Yapıkredi World Özel)

Evet yine aynı.
  2. Battik

Cashback Geri Geldi (Yapıkredi World Özel)

Bildiğiniz üzere steam vs uygulamalarda 300₺ cashback veriyor şuan aktif.
  3. Battik

Türknetten Kablonete Geçilir mi? (Türksat Alt Yapılı)

Ben şahsen modem den ayar yapıp giriyorum herhangi bir vpn kullanmıyorum. Modem de çok önemli.
  4. Battik

o zamana kadar zam felan olucağını zannetmem yıl sonu zammı derken maaşlarda yine aynı hesap olacak benim açımdan pek bir değişiklik olmaz 250₺ zam bir kahve parası olarak görüyorum.
  5. Battik

Eğer bütçe için ise imkanın varsa ay sonuna kadar 12aylık faturanı peşin ödeyerek 1 sene 700₺den toplan 7800₺ felan 3 4 ay taksitle türknetten devam edebilirsin sonrasına da mevcut şartlara göre karar verilir.
  6. Battik

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Veriyi kaydettim fakat 2Ad. hata aldım Ssleri paylaşıyorum, 1nci de ilk veride konum yanlış algıladı silmek istediğimde bildirim yaparken böyle bir hata verdi, 2nci de ise yaşadığım il giresun fakat ilçelerin hiç biri gözükmüyor elle harita üzerinden seçmek zorunda kaldım.
  7. Battik

TürkNet'in berbat hizmet kalitesi.

Uzun zamandır Türknetliyim hiç bir problem yaşamadım 1 2 defa yaşadım hemen çözüldü, ilk defa böylesine bir konu görüyorum.
  8. Battik

🔥İndirim Stanley The Aerolight Transit Mug Termos Bardak 1049₺

Çok küçük min 1lt olsa iyiydi çok su içen biri olarak yazıyorum.
  9. Battik

İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Hocam oled olarak hangi markaları tercih ederdin ben hem cs hem hikayeli oyunları oynamak için bakıyorum uzun zamandır. Sistemim 7800xd3 ve 5070ti
  10. Battik

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

Umarım işe yarar genelde umarsamazlar :)
  11. Battik

Yıllar önce de aynı şekil olmuştu TT merkeze geçip dilekçe verilmesi istendi üşendiğimden gitmedim :D
  12. Battik

Aynı şekil uğraşıyorum bende altyapı var fakat yeni binalarda var eski binalara çekilmiyor şimdi hem btk hemde açık kapı üzerinden başvuru yaptık bakalım.
  13. Battik

Yardım Display port kablo önerisi

Fiyatını bilmem ama kaliteli markadır kendim de kullanırım, Ugreen
  14. Battik

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Aradım sonra numara verdiler whatsapp üzerinden video atın dediler attım konuştuk sonra ki gün bölgemdeki servis aradı ve üretici ile görüştük parça tedarik edip değişim yapıcaz dediler ve bu 1 hafta içinde çözüldü.
  15. Battik

❌İndirim Bitti! Govee Arka Aydınlatma 3 Lite Kit TV LED 55-65 inç 3.354,51 TL 🔥🔥

şimdi bunu alsam ayrı olarak box almam gerek direk 65ınc destekleyen yok satışta
Geri