Batu Arı isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Mönitörümde Ölü Pixelmi Var ?

hocam maalesef garanti herseyi kapsamiyor zaten mantiken dusundugunuz zaman zarar etmek normal degil her ne kadar kurulasnizda maalesef kacmis yapacak birsey yok ya yenisini alirsiniz yada tamir ettirirsiniz mecbur
  2. B

A1 ehliyet alırsam B ehliyet için yardımı olurmu

Yani a1 den a2 ye geçerken yardımı olduğu gibi b sınıfına geçerkende yardım olurmu motosiklet kullanmıyorum sadece yardımı olacaksa almayı düşünüyorum
  3. B

45K sistem önerisi ?

Ya derdim ders çalışacağım için çok oynayamayacak olmam kullanacağım zaman değiştiririm ama 1-2 yıla sarkıyor bu sefer birde 1080p de darboğaz yapmasından korkuyorum yüke sokmak da istemiyorum kartı 1080p için 7700 çok ideal zaten. Sanırım 7800 almak daha mantıklı ama
  4. B

Garanti faturanı götürürsen daha iyi olur senin için başka isteyeceklerini düşünmüyorum
  5. B

Aynen daha uzun olur yapıp göndermeleri işte yetişmezse haftasonu gelmemesi falan
  6. B

45K sistem önerisi ?

totalde 45k para var zorlamayla 50 yapabilirim belki 1080p monitör var rx7800 xt r5 7600lü sistem toplamayı düşünüyorum ama monitör yükseltebileceğimden emin değilim sizce 7800 xt alıp 1080p de kalıpmı kullanayım çok kullanmayacağım zaten yoksa şimdiden 7700 xt 2k monitöre mi geçeyim sınavım...
  7. B

Ücret yansıtmamaları gerekir ne zaman geleceği belli olmaz
  8. B

HyperX Cloud Core DTS Oyuncu Kulaklığı 1.788 TL

Evet hocam aynı yerden aldım geldiğinde kulaklıktan cızırtı geliyordu ve mikrofonum da çalışmadı ayrıca aşırı küçük bir kulaklık kafaya çok basıyor
  9. B

The last of us mantık saçmalığı

Bende çok mantıklı bulmamıştım aslında başta sonradan neyse dedim olabilir yani
  10. B

Yardım Ram alacağım değerleri uyuşuyormu?

Tamamdır sağolun
  11. B

Hocam bende onlara baktım uyuşuyor gözüküyor bazı kişilerde aynı marka olsa bile uyuşmayabilir diyor sıkıntı yaratmaz değilmi
  12. B

İkinci el alıyorum keni ramım ile alacağımı bırakıyorum yardımcı olurmusunuz çok acil işim
  13. B

Kablosuz kulaklık için 2.4 ghz yi nasıl bağlayabilirim

anladım hocam sağolun
  14. B

Kablosuz kulaklık için 2.4 ghz yi nasıl bağlayabilirim

işte yaptık bir hata iade etmek istemiyorum çok alternatif kulaklık alamıyorum çünkü yurtdışındayım, mağazadaki en iyi kulaklık bu. 1742233446 bu aparatı herhangi biryerden temin etme şansım varmıdır? 1742233492 aparatı temin etsem sıkıntı olmayacak aslında
Geri