Batu5946 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Ekran kartımı yenilemek istiyorum

Arkadaşlar merhaba ekran kartımı yenilemek istiyorum da şuan 2.5 yıllık ekran kartım satmayı düşünüyorum ne kadar eder acaba
  2. B

Yeni işlemci alacağım öneri

Tamamdır hocam değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim hayırlı akşamların olsun
  3. B

hocam peki şuan bendeki ekran kartı bu 2.5 senelik kart 2.el olarak satsam ne kadara gider sence
  4. B

hocam valla şöyle diyeyim zorlayıp 65k civarlarını görebilirim
  5. B

5070ti veya 5080 olabilir o zaman hocam işlemciyle darboğaz yapar mı
  6. B

Valla oda olabilir hocam ama biraz bütçe meselesi tabi ekran kartı olarak ne önerirsin ? 1776537357 Dell Alienware AW2725DF 27 2560X1440 360Hz 0.03 Ms bu ekran var kral yeni aldım
  7. B

Dostlar merhaba yeni bir işlemci alma planım var şuan ki sisteme RX6950XT MSI 3 fanlı ekran kartım var Ryzen 7 5800x3d işlemcim var ekran kartıma uygun bir güncel işlemci ne önerirsiniz
  8. B

Çift monitöre geçtikten sonra bilgisayar donmaya başladı

çok iyi olur hocam teşekkürler şimdiden
  9. B

Çift monitöre geçtikten sonra bilgisayar donmaya başladı

Dostlar merhaba 1 ay kadar oldu çift ekrana geçtim çift ekrana geçtikten sonra bilgisayarım ara ara donmaya başladı donuyor ve reset atmadan düzelmiyor ekranlar arası geçiş yaparken donuyor özellikle fark ettim sorun problem ne olabilir yardımlarınız için teşekkürler şimdiden RX6590XT MSI 3...
  10. B

Kasa için fan önerisi

Arkadaşlar ryzen 7 5800x3d işlemcim var Cooler Master MasterBox TD500 V2 kasa içine fan alacağım kasa için fan önerir misiniz sessiz çalışan ve performansı iyi olan lazım 4 adet alacağım
  11. B

RX 6950 XT MSI ekran kartım kaç para eder

https://www.hepsiburada.com/msi-vga-radeon-rx-6950-xt-gaming-x-trio-16gb-rx6950xt-16gb-gddr6-256b-pcie-4-0-x16-3xdp-1xhdmi-ekran-karti-p-HBCV00002CRGAH?magaza=Hepsiburada Arkadaşlar ekran kartım bu 4 ay daha garantisi var 2.el satsam kaç para eder
  12. B

Ekran kartının garanti kağıdını bulamadım

Arkadaşlar ekran kartımın garantisi var eminim 6 ay kadar daha ama garanti kağıdını bulamadım hepsiburada'dan almıştım kartımı RX 6950XT ısınma problemi olduğu için göndericem faturası var hepsiburada'dan indirdim pdf olarak onu çıktı alıcam bu şekilde yollasam problem olur mu olmaz mı yardımcı...
  13. B

Ekran kartım ısınıyor

Geçen termal macun yaptırdım işlemciye ama ekran kartına yaptırmamıştım
  14. B

Ekran kartım ısınıyor

Öyle yapıcam hocam teşekkürler
  15. B

Ekran kartım ısınıyor

Garantisi var hocam hepsiburada'dan almıştım iletişime geçtim MSI yönlendirdiler yarın arayıp bilgi alıcam göndericem okey derlerse
Geri