Batu5946 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yeni Sistem İçin Hangi Kasayı Almalıyım

Hocam rtx 5080 yanına ryzen 7 9800x3d alıcam
  2. B

Yeni Sistem İçin Hangi Kasayı Almalıyım

Selam Dostlar yeni sistem toplayacağım 2 kasa arasında kaldım msı sistem yapacagım için msı kasa alıcam bunlar arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim teşekkürler şimdiden
  3. B

Kredi Puanım 1276 Kredi Çekebilir Miyim

Arkadaşlar merhaba 150.000 civarı kredi çekmek istiyorum da puanım 1276 aylık gelirim 50.000 tl düzenli maaşım yatıyor 1 senedir halada aynı yerde çalışıyorum sizce banka verir mi
  4. B

Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder

Hocam valla 5080 li bi sistem yapıcam bi tık sınırlıyor beni öyle hissediyorum o yüzden satıp yeni topluycam
  5. B

Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder

Merhaba Arkadaşlar sistemimi satıp yeni sistem dizme planım varda sistemimi yazıyorum fiyat olarak ne kadardan gider 3 yıllık sistem İŞLEMCİ: RYZEN 7 5800X3D EKRAN KARTI: MSI RX 6950XT ANAKART: ASUS ROG STRİX B550-F GAMİNG RAM: CORSAİR 8X4 32 GB KASA: Cooler Master MasterBox TD500 V2 POWER...
  6. B

Ekran kartımı yenilemek istiyorum

Arkadaşlar merhaba ekran kartımı yenilemek istiyorum da şuan 2.5 yıllık ekran kartım satmayı düşünüyorum ne kadar eder acaba
  7. B

Yeni işlemci alacağım öneri

Tamamdır hocam değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim hayırlı akşamların olsun
  8. B

hocam peki şuan bendeki ekran kartı bu 2.5 senelik kart 2.el olarak satsam ne kadara gider sence
  9. B

hocam valla şöyle diyeyim zorlayıp 65k civarlarını görebilirim
  10. B

5070ti veya 5080 olabilir o zaman hocam işlemciyle darboğaz yapar mı
  11. B

Valla oda olabilir hocam ama biraz bütçe meselesi tabi ekran kartı olarak ne önerirsin ? 1776537357 Dell Alienware AW2725DF 27 2560X1440 360Hz 0.03 Ms bu ekran var kral yeni aldım
  12. B

Dostlar merhaba yeni bir işlemci alma planım var şuan ki sisteme RX6950XT MSI 3 fanlı ekran kartım var Ryzen 7 5800x3d işlemcim var ekran kartıma uygun bir güncel işlemci ne önerirsiniz
  13. B

Çift monitöre geçtikten sonra bilgisayar donmaya başladı

çok iyi olur hocam teşekkürler şimdiden
  14. B

Çift monitöre geçtikten sonra bilgisayar donmaya başladı

Dostlar merhaba 1 ay kadar oldu çift ekrana geçtim çift ekrana geçtikten sonra bilgisayarım ara ara donmaya başladı donuyor ve reset atmadan düzelmiyor ekranlar arası geçiş yaparken donuyor özellikle fark ettim sorun problem ne olabilir yardımlarınız için teşekkürler şimdiden RX6590XT MSI 3...
  15. B

Kasa için fan önerisi

Arkadaşlar ryzen 7 5800x3d işlemcim var Cooler Master MasterBox TD500 V2 kasa içine fan alacağım kasa için fan önerir misiniz sessiz çalışan ve performansı iyi olan lazım 4 adet alacağım
Geri