batugg isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bu kızla nasıl konuşcam

İşte ne yazıki zanedildihi kadar kolay değil konuşmak ama benimki daha 6 ay olcak 3 senedir var evet gözüme batıyodu ama bu sene çok aklıma takıldı bu haftadan sonra iletişime geçmeyi düşünüyorum ama terslemesindende baya korkuyom bakalım nasıl konuşcam iyi şeyler olursa günceleme atarım inşallah
  2. B

Bu kızla nasıl konuşcam

Okul açılsın ilk işim o dün gördüm ama arkadaşları vardı bi şekil denicez daha zamanım var gibi
  3. B

Bu kızla nasıl konuşcam

İşte iyi nasıl yapılır bildiğim herşeyi söyledim tavsiye velirsen 1769545335 En azından denemişsin. yapcak bişi yok anlatığın için şağol
  4. B

Bu kızla nasıl konuşcam

Yok mesajla açılmak hiç mantıklı gelmiyo hemde açılmak hiç mantıklı değil onla tanışıcam oda isterse iyi anlaşırsak neden olmasın şuan ikimizde aslında yabancıyız bile bile instasını falanda bulmadımki yazım her gün denk geliyoz bi şekil konuşmayı denicem konu açarım olursa güzel olur içimde...
  5. B

Bu kızla nasıl konuşcam

normalde kızlarla konuşa biliyorum önceden ilşkimde oldu ama ne bilim bukız bi soğuk gibi aslında hoşuma giden tarafıda o boş yere geliriyom
  6. B

Bu kızla nasıl konuşcam

gaiba staj yerini yada yks ile ilgili bişiler solarak başlarsam iyi olur
  7. B

Bu kızla nasıl konuşcam

çoğunlukla görüyorum ama hep yanında kızlar oluyo orda iletişime geçmem mantıklı olmaz otobüs beklerken yada içinde bi soğbet oluştursam mükemel olur orda yan yanayız çünkü 1769532727 tmm şimdi kaybol aw
  8. B

Bu kızla nasıl konuşcam

çok olmasada çalışıyorum hali hazırda bi işim var zaten yks denicem ama konu bunla alakalı değil 1769532120 evet tam olarak korkum bu denemedihim için pişman olmak 1769532175 peki sizce nasıl sohbet başlata bilirim nasıl yaklaşabilirim deneyimlerinizden ufak tavsiyeler varsa
  9. B

Bu kızla nasıl konuşcam

Selam arkadaşlar. 12. sınıfa gidiyorum, bu son dönemim; yani son 6 ayım. Yaklaşık 3 yıldır arka sokağımda oturan bir kız var. 3 yıldır aynı merdivenleri çıkıp aynı otobüse biniyoruz ve aynı okula gidiyoruz. “3 yıldır kafan neredeydi?” derseniz, öncelikle şunu söyleyeyim: Daha önce ona karşı bir...
Geri