Selamlar. Yakın zamanda yeni bir bilgisayar topladım. Bazı parçaları internetten aldım bazılarını da vatan bilgisayar mağazasından aldım. Örneğin kasa psu anakart vs. montaj isteyen parçalar vatandan alındı ve duruyor mağazada. Soruma gelirsek ben ssdyi amazondan aldım ve kargo gecikecek gibi...
1-2 hafta içinde fiyatlarda değişiklik olmazsa Msi b550m pro vdh almayı düşünüyorum. Eğer fiyat olarak uyguna gelirse x570 de alabilirim duruma göre. Şu an aralarında 500 tl var. Teşekkürler tekrardan.
M modellerinde ısınma sorunu olduğunu duymuştum o yüzden çekiniyorum biraz. Isınma problemi yoksa tercih edebilirim 2. ssd slotu çok da önemli değil benim için.
Biraz öyle ama ssd gen 4 ve tr fiyatının 1000 tl altında nerdeyse. Hazır uyguna bulmuşken kaçırmak istemiyorum. O yüzden anakartta PCIe 4.0 olması terchihim.
Selamlar. Yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Bu konuyu da fikir edinmek için açıyorum. Bütçe olarak fiyatlar sürekli değiştiği için net bir şey söylemek zor ama 25 bin civarı diyebilirim. Kendim toplamaya çalıştım ve şöyle bir sistem çıktı. Parçaları önerir misiniz uyumlulukta falan bir...