Beyler çalışıyordum mesajları yeni gördüm. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 5060 ti 16gb idi, bende çok ikilemde kaldım. Genel olarak orta üst seviyede oyunlar oynuyorum. Eşimde ucuz olan kalsın bari onu ben ödemiş olurum dedi, sorun yok yani :D 5060ti iade edeceğim inşallah AMD üzmez :)
Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi...
Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi...
Yok sadece oyunlar için istiyorum, örneğin Ready or Not tarzı oyunlarda arkadaslarla oynarken sorun yaşıyorum. 1050 ti var normal Kasmasi.
MSI bilindik sağlam, geçen Abdullah in da paylaştığı Sapphireden emin olamamistim. Ama daha iyidir seni 4-5 sene rahat götürur diyorsanız şuan 17.5k iyi...
MSI VGA GEFORCE RTX 5060 TI 8GB mi yoksa
Sapphire RX 9060 XT 16 GB Ekran kartı mi
MSI 20k fiyatı var
9060 XT 17.5
Benim maksimum bütçe 20k
Daha iyisi var diyorsanız onları da dinleyebilirim teşekkürler
Herkese merhabalar,
Elimde PS4 10.01 versiyon bulunmakta. Bunu 9.01 veya farklı bir sürüme değiştirebiliyor muyuz ?
Bildiğim kadarıyla 10.01 versiyon kırdırılamıyor
Bilgisi olan var mıdır ?