Batuhan Go isimli üyenin son içerikleri

1. Batuhan Go

HANGİSİNİ IADE ETMELIYIM ACIL CEVAP

Beyler çalışıyordum mesajları yeni gördüm. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 5060 ti 16gb idi, bende çok ikilemde kaldım. Genel olarak orta üst seviyede oyunlar oynuyorum. Eşimde ucuz olan kalsın bari onu ben ödemiş olurum dedi, sorun yok yani :D 5060ti iade edeceğim inşallah AMD üzmez :)
  2. Batuhan Go

HANGİSİNİ IADE ETMELIYIM ACIL CEVAP

Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi...
  3. Batuhan Go

HANGISINI ALMALIYIM, HANGISI IADE OLMALİ

Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi...
  4. Batuhan Go

IKI EKRAN KARTI ARASINDA KALDIM

4070 superlere bir bakayim teşekkürler
  5. Batuhan Go

Bütçe maksimum 20k, daha üstüne çıkamıyorum maalesef. 20k ya kadar 9060xt den daha iyi bir kart yoksa onu alacağım bugün
  6. Batuhan Go

Yok sadece oyunlar için istiyorum, örneğin Ready or Not tarzı oyunlarda arkadaslarla oynarken sorun yaşıyorum. 1050 ti var normal Kasmasi. MSI bilindik sağlam, geçen Abdullah in da paylaştığı Sapphireden emin olamamistim. Ama daha iyidir seni 4-5 sene rahat götürur diyorsanız şuan 17.5k iyi...
  7. Batuhan Go

peki bunlar dışında başka fiyat performans önerir misiniz, yoksa şuan için alınacak orta üst seviyede en iyisi 9060xt mi
  8. Batuhan Go

MSI VGA GEFORCE RTX 5060 TI 8GB mi yoksa Sapphire RX 9060 XT 16 GB Ekran kartı mi MSI 20k fiyatı var 9060 XT 17.5 Benim maksimum bütçe 20k Daha iyisi var diyorsanız onları da dinleyebilirim teşekkürler
  9. Batuhan Go

CORSAIR M65 RGB Elite Gaming Mouse 499 TL!

https://www.itopya.com/corsair-m65-rgb-elite-gaming-mouse_u8089 EN UYGUN FİYAT 750 LİRA GÖZÜKÜYOR
  10. Batuhan Go

PLAYSTATİON 4 ESKİ SÜRÜME DÜŞÜRMEK

teşekkürler
  11. Batuhan Go

Yabancı siteler de veya youtube da yapıldığına dair videolar var, sahte midir ?
  12. Batuhan Go

Herkese merhabalar, Elimde PS4 10.01 versiyon bulunmakta. Bunu 9.01 veya farklı bir sürüme değiştirebiliyor muyuz ? Bildiğim kadarıyla 10.01 versiyon kırdırılamıyor Bilgisi olan var mıdır ?
Geri