Batuhan Kahya isimli üyenin son içerikleri

1. B

ELEKTRİKLİ SCOOTER önerisi

Bende scooter almak istiyorum ekstra bi forum açmak istemedim arkadaş da faydalansın bütçem 50k ekipman hariç nelere dikkat etmem gerek önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  2. B

FC 26 UT' DE MAÇA GİREMİYORUM

aynı hatayı bende alıyorum
  3. B

CS2 STICKERLARDAN ANLAYANLAR Bakabilir mi ?

tyloo hariç diğerlerini sat sattığın skinleri geri al kalan paraylada kapsül alıp biriktir
  4. B

Çözüldü✓ Samsung Ürün İadesinde Mağduriyet

ben önceki aldığımda 9.5k ya almıştım öğrenci indirimde bu sefer fiyatı 12k ya çekmişler
  5. B

evet 12 ye de alınır bencede haklısın ama yarın bir gün düşer boşuna 2k fazla vermek istemiyorum
  6. B

evet para iadesi geldi sana tavsiye verdikleri kod geçerli sayılmıyosa bile başka birine iade verme bir gün illa kod aktif oluyo zaman geçtikçe 1755596155 olabilir hocam şimdi de 12k ya çekmişler fiyatı indirime girsin bidaha alıcam
  7. B

çok haklısın o konuda ama bence bir şey çıkmaz o konuda
  8. B

Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G65B MONİTÖRÜM GELDİ

https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-urun-iadesinde-magduriyet.1142509/ çok uzun değiştirmeyelim şimdi konuyu burdan bakabilirsin
  9. B

Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G65B MONİTÖRÜM GELDİ

hocam şuan aktif olarak iade hakkında sorun yaşıyorum hesabımdan bakabilirsin istersen
  10. B

❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

ben direk söktüm hiç bakmadım nasıl gözüktüğüne o yüzden sökmeden önce nasıl gözültüğü hakkında yorum yapamam ama şuan da güzel renkler
  11. B

❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

aile televizyonumuz eski 32 inç bir televizyondu yerine 43 inç olanı aldım o kadar memnunum ki anlatamam tv+ var hdmı ile bağlanıyorum görüntü kalitesi mükemmel wifi desteği olması da iyi youtube a felan giriyorum kesinlikle alınır
  12. B

hala beklemekteyim bir kaç gün daha beklerim sonra mahkemeye başvururum
  13. B

şikayet var üzerinden attığım mesaja geri dönüş yaptılar daha sonra mesajı samsung müşteri temsilcisine attım bana bir numara verdiler aradım 20 dk çalan müzikten sonra tekrardan konuyu anlattım iadeniz en yakın zamanda gelicektir beklemenizi rica ederiz dediler bundan sonra bu numaradan size...
  14. B

ondan bir şey çıkmaz gibi ya yanlışlık yapmışlardı onda çok fazla kişi satın almıştı
  15. B

aslında tam öyle denemez forumda çoğu kişi iade etmiş problemsiz bir şekilde ama bana neden böyle denk geldi inan bilmiyorum yada çok fazla iyimser yaklaşıyorum
Geri