Taahhüt ve hız işlemleri kısmından paket (hız) yükseltme kısmında mı gözükmüyor. Eğer öyleyse direkt TT'yi arayın onlar yardımcı olur ama zaten altyapınız...
Hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/584979/akko-5075b-plus-black-silver-dracula-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu model nasıl sizce...
Yok hayır valorantla ilgili değil direkt kulaklıkla ilgili bir sorun var. Google da vs. de aynı şey oluyor. Birkaç arkadaşın daha başına gelmişti forumda...
Valorant-Fortnite vs. oynuyorum. Ayak sesi kasma da vs. bir sorun yaşamadım hiç. Mikrofonunu kullanmıyorum harici mikrofonum var. Tek eksi yanı ara sıra ses...
Vatan ile iletişime geçin bence yardımcı olurlar. Razer blacksharklar da bu problem var sanırım hatta bu yüzden de v2 pro almaya korkmuştum ve almamıştım...
TT'de 15 ay taahhüt 409 TL 100 mbps sence 15 ay içinde netgsm fiyatı kaç para olur? Ayrıca herkes bilinmedik firmaları tercih etmek istemiyor. Comnet'te...
Dostum senin kafan gerçekten iyi değerli vaktini gidip burada harcama artık. Ben adamı mı savundum. Eksi yanını da söylüyorum nasıl bir savunma bu acaba...