2k https://www.hepsiburada.com/ktc-h27t27-27-100-hz-hdmi-display-port-2560-1440-freesync-wqhd-ips-flat-monitor-pm-HBC00007A2GLR olarak da bu var. 2k 100 hz
Önce uğraşmamak adına comnet'e bir mail ile kararı atın ve iban numaranızı atın. Karar geçtikten yaklaşık bi 15-20 gün içerisinde tarafınıza ödeme yapılmaz...
Bilgi yanlışlığını düzeltiyim eğer ki THH kararı alıp itiraz süresi geçtikten sonra hala ödeme yapmıyorlar icra da ilamlı icra denen bir yol var. O yol ile...
Ben de şöyle bir şey söyliyim böyle bir şablona gerek yok zaten e devletten başvuru yaparken şablonu kendi kendine oluşturuyor. Sadece metin kısmını...
Throttle stoptan W limitlemeyi dene gerçekten işe yarıyor ama fpsi çok kaybetmeyeceğin şekilde düşürmen lazım.
Turbo time limitle de hafif oynayabilirsin...
Watt limitlemesini ayarlarken nelere dikkat etmek gerekiyor? Test vs. yapmak lazım mı? Bende de casper excalibur g870 i7 12 rtx 4060 var biraz fazla...
Laptobumu harici monitöre bağlıyorum ve bu şekilde kullanırken sesi az geliyor. Max 1000 TL bütçem var ve bu bütçeye uygun bir tane hoparlör arıyorum...