Batuhan35 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Rockstar Games'den aldığım Gta5e fivem kuramıyorum

Peki bu sürüme ne zaman gelecek bir bilginiz varmı
  2. B

Rockstar Games'den aldığım Gta5e fivem kuramıyorum

Dosya kendim açtığım zaman görünüyor ama Fivem kurulum dosyasında görünmüyor
  3. B

Yardım KULAKLIK ONERİR MİSİNİZ

Şahsıma göre fiyatının en iyisi
  4. B

İndirime girmiş normalde 1.5-2 arası hemen almanı öneririm bende var uygulaması yok bilgin olsun 200cm 3.5mm Jack kablosu var
  5. B

Havit almanı önermem biraz daha çıkabilirsen logitech G332 öneririm onun dışında JBL quantum 100m2 Önerebilirim
  6. B

Inca Ikg-444 modelinden Logitech G213 klavyeye geçmek mantıklımı

Elindeki klavye Inca Ikg-444 modeli ve mekanik klavye blue swich, Logitech G213 membran klavyeye geçilirmi ve bilgi verirmisiniz membran hakkında
  7. B

Jbl Quantum 100m2 mi Quantum 200mü

JBL Quantum 100m2 ve 200 arasında ufak bir fark var hangisini almalıyım
  8. B

Deepcool Le500 Ryzen 5 5600 için alınır mı?

Sistemde r5 5600 var sizce alınır mı? kule tipi önermeyiniz
  9. B

Pc'yi nasıl yükseltmeliyim

Evet usta
  10. B

Pc'yi nasıl yükseltmeliyim

Merhaba sistemi yükseltmek istiyorum yavaş yavaş sizce ilk nereden başlamalıyım düşük bütçe ile parçalar şunlar; Asus A520M-R Asus RX-7700XT Ryzen 5 5600(Stock fan) Xpg 8×2 ram (3200mhz)
  11. B

Windows 11 parlaklık sorunu

Merhaba dün windows 11in Pro sürümünü satın aldım ve etkinleştirdim, fakat parlaklığı azaltamıyorum anlayanlar yazabilirmi dm den fotoğraf atayım
  12. B

A520m-R argb desteği varmı

Dostum kutusunda yani daha doğrusu fanları kontrol etmek için Asusun kendi programını destekliyor ama üstünde standart RGB fan var uygulamasından yanma şeklini değiştirebilir miyim onu demek istedim
  13. B

A520m-R argb desteği varmı

Merhaba Analartım Asus A520M-R Prime serisi anakarta bağlı 4 adet düz RGB fan var onlara ARGB modülü alarak aynı renklerde fanların ışık şeklini değiştirebilir miyim Teşekkürler
Geri