Batuhan815 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Thermalright Assassin X 120 V2 bu fiyata alınır mı ?

Kanka ben biraz önce Phantom spirit 120 se rgb aldım 140tl ye geldi aynı işlemci var bende de bütün kampanyalar dahil normalde Assassin X 120 R Digital alıcaktım ama bu çok ucuza geldi ileriyede yatırım yaptım buna bakalirsin.
  2. B

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Allah razı olsun kardeşim Phantom spirit (140tl) + TF8 EX (208) termal macun aldım toplam 348 tl ye geldi. Not düşeyim iyizico da kampanyalar kısmında %10 luk harcama kampanyası ilk başta çıkmıyordu ama çıkıncaya kadar deneyin sonra katılın.(katılmazsanız %10 luk indirim olmayabilir) Hem iyizico...
  3. B

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Allah razı olsun kardeşim Phantom spirit (140tl) + TF8 EX (208) termal macun aldım toplam 348 tl ye geldi. Not düşeyim iyizico da kampanyalar kısmında %10 luk harcama kampanyası ilk başta çıkmıyordu ama çıkıncaya kadar deneyin sonra katılın.(katılmazsanız %10 luk indirim olmayabilir) Hem...
  4. B

Yardım Monitör Seçmeme yardım eder misiniz?

Ben IPS tercih ederdim.Profesyonel oyuncu değilsen 165hz yeterde artar.ips in renkleri çok iyi
  5. B

Çözüldü✓ 1 Saat Önce Böyle Deği̇ldi̇, Fakat Kapandi Açildi Böyle Oldu ??

Biostan baktığınızda ram gözüküyor mu? Tek tek takarak deneyin
  6. B

Kasa fanlarının kablosunu nereye takacağım

2 pinli olan egzoz fanına bağlanıyor mu ?
  7. B

Videonun 1. Dakikasından itibaren bak
  8. B

Egzos fanı bağlı değilse kontrolücüye bagla.kontrolcüden çıkan (muhtemelen) 3 pinli kabloyu anakartin cha fan kısmına (resimdeki 2 numaralı kısma)bağla.Yani anakarta bağlantı tek 3 pinli kablo üzerinden olacak tek giriş olduğu için
  9. B

Asus ile Adobe creative cloud 1-3 aylık ücretsiz !

Merhabalar, asus hediye abonelik veriyor. Kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar kampanya koşullarında belirtilen asus marka pc veya bileşenlere sahipseniz creative cloud için kod veriyor detayları linkten bakabilirsiniz. https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/
  10. B

6000 tl ye telefon önerisi

Ben satmıyorum kardeşim satıcının İnternet sitesinden sipariş verebilirsin ha olmaz dersen İstanbul'dan oturuyorsan biraz araştırmayla telefoncularda bulabilirsin.Facebook gruplarında Oneplus tr gurubu var oradan bulabilirsin 1681676906 Bu pahalıya baya
  11. B

Yok 7k civarına var istersen özelden mesaj at güvenilir bir yer var ordan al.Herhangi bir çıkarım yok çevremede önerdim bu koşullarda tr cihazı almak aptallık
  12. B

Çok az daha koyarak yurtdışı oneplus 9 al daha iyisi pararel evrende bende de 9r var çok iyi bir telefon güncelleme imei vs sıkıntısı yok.
  13. B

🔥İndirim ROG Strix Scope NX TKL Deluxe Nays + Cashback İle 1279TL 🔥🔥

Teşekkür ederim aldın hemen.İnşallah cashback alabilirim
  14. B

2.el Gaınward RTX 3060TI 5.800TL Alınır mı ?

Peki gigabyte olanı alınır mı
  15. B

2.el Gaınward RTX 3060TI 5.800TL Alınır mı ?

Hazır herkes buradayken sorayım Gigabyte Gaming Oc 3060ti Rev3.0 6200tl ye alınır mı? Garantisi yok yurtdışı 1 senelik kart 2. Asus tuf 3 fanlı 3060ti garantili 7500tl Bu pahalı geldi bana alınır mı?
Geri