Batuhan_ isimli üyenin son içerikleri

1. Batuhan_

Photoshop konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba

nasıl bir şey istiyorsunuz, grubun adı ne, düşündüğünüz renkler, karakterler vb. şeyler var mı? bana bu bilgileri verebilirseniz ben size dönüs yapmaya çalışacağım
  2. Batuhan_

Photoshop'ta indirdiğim fontu bulamıyorum

kurduğuna emin misin? bir kere gir çık yapılınca kurulmuyor font, bir de fontun adı ne yazıyor çıkarttığın .rar uzantılı dosyada ne var onun ile aramaya çalış eğer burada da bulamıyor isen, dofont, fonttr gibi biraz daha bilindik sitelerden indirme yaparak denemeni tavsiye ederim
  3. Batuhan_

nizami bir şekilde yazı nasıl eğilir

eğme işlemi yapabilirsin yazı seçeneği üstünde iken, CTRL + T tuşlarına basarsın ve yazının üstünde 9 tane nokta çıkar, orada perspekitif ayarı yapmanı sağlayacak bir tool var oradan yapabilirsin.
  4. Batuhan_

Banner ve Kanal Fotoğrafı Yapma

Rica ederim, bana yarına kadar zaman verebilir misiniz? bu gün öğleden sonra canlı derslerim var. 20.30'a kadar,
  5. Batuhan_

Apple, Samsung vb.
  6. Batuhan_

Bir Fotoğrafı Düzenleme

Yetenekli Freelancer Topluluğu - Bir Freelancerla Çalışın | Bionluk Fiverr - Freelance Services Marketplace for Businesses Benim aklıma bu ikisi geliyor ama illaki daha fazlası vardır.
  7. Batuhan_

Yani tam emin değilim ama bir şeyler yapabilirim, Sen bana kanal adını, istediğin bir rengi (Beyaz Güzel Olabilir), bir de teknoloji markası söyleyebilir misin?
  8. Batuhan_

Yazılım + Tasarım Teması

9. Batuhan_

Yazılım + Tasarım Teması

Yani ben orasına bir şey demiyorum sadece tasarımı hoşuma gitti ve paylaştım. 1607333197 Hoşuna gitti sanırım?
  10. Batuhan_

Yazılım + Tasarım Teması

Merhaba arkadaşlar, aranızda kodlama ile ilgilenen birileri var ve bunlar görselleştirmek istiyor ise ona bir site önereceğim. Öncelikle önereceğim site aşağıdaki gibi bir görsel hazırlama imkanı sunuyor, ayrıca bu sitede Python, HTML, CSS vb. onlarca kodlama dilleri var. yani siz yazdığınız...
  11. Batuhan_

Kimya Projesi İçin Oyun Modlamak

Ben MC nasıl modlanır pek bilmniyorum ama işine yarar ise Scratch de basit bir uygulama
  12. Batuhan_

İsim mi olacak kanal fotoğrafında yoksa fotoğraf mı? bir de mümkünse kanalının türünü öğrenebilir miyim? nasıl bir temaya ihtiyacın olduğun konusunda bir fikrim olur.
  13. Batuhan_

Kimya Projesi İçin Oyun Modlamak

Yani ustam oyun yapmak da, modlamak da çok zor şeyler, bir de sen oda falan kurmak istiyor isen yapabileceğin en kolay şey internet üzerinden freelancer çalışanlar bulup onlara modlatmak, yani benim bildiğim oda mantığı ile çalışan fazla bir oyun yok sen öyle bir oyun bulup modlatmak istersen...
  14. Batuhan_

Yardım SSD Sağlığım normal mi ?

Çalışma saati biraz yüksek ama rica etsem SSD modelini atar mısınız?
  15. Batuhan_

Bir Fotoğrafı Düzenleme

Arkadal konusunda yapabileceğim bir şey yok ama internet üzerinde bunları para ile çok profesyonel bir şekilde yapan kişiler var istersen bir onlara bak fiyatlar hakkında konuş, zaten benim dediğim freelancer tarzı sitelerde, önce yapılan fotoğrafı gösteriyorlar ondan sonra parasını veriyorsun...
Geri