Daha önce papara hesabı açmıştım şimdi farklı bi cihazdan açmaya çalışınca yeni cihaz onay kodu istiyor ama mail adresine hiç bir şekilde kor gelmiyor. Spama falan da baktım ama kod yok. Ne yapmalıyım.
Buraya yazmamın nedeni asosyal olmam falan değil sadece gerçek arkadaşımın olmaması onu belirtmek istedim başta. Yazma nedenimse bugün yine bir ayrılık yaşamam. Yani neden olmuyo? Çıktığım tüm kızları iyi hissetirmek için herşeyi yaptım ama neden olmuyo. İlk defa birini bu kadar sevmiştim o da...
Benim anlamadığım şu 2 eylülde yapılan alışverişin geçmişte gözükmesi gerekmez mi
1662371105
Şimdi şu 23 temmuz olandan şüphelenmeye başladım onunla alakalı olabilir mi
Uzun süredir Game Pass aboneliğini ödediğim karta para yatırmıyordum. Geçen 30 Ağustos günü yatırdım. Kartımdan normal şekilde 30TL geçti ama 2 Eylül günü tekrar bi 30 tl geçme oldu ve bunun iptal etmek istediğimde sipariş geçmişinde göremedim. Ve aboneliğim 2 ay da olmadı hala bir ay. Bunu...
Bir kaç gün önce ilk defa American Pyscho filmini izledim ve benim için baya life changer bir film oldu. Şunu fark ettim hepimiz kendimize bir şeyler katıp bir değer olmaya çalışıyoruz. Yani kendimize bir şey katmak dediğim aslında vücut yapmak, iyi giyinmek gibi fln. Bu özelliklerimizle öne...
Dostlar belirttiğim gibi aileleriyle iletişime geçtim. Şimdi babaları bana ulaştı, sorunu halletmişler. Çok şükür kimse dolandırılmadı para boşa gitmedi. Sanırım satışı yapan kişiyi de polise bildirecekler. Herkese teşekkürler.
Geçen gün arkadaş grubuma ekteki gibi bir foto düştü. 3-4 kişi de bu ilanın gerçek olduğuna inanıp almaya karar verdi. Onlara bu ilanın gerçek olamayacağını kimsenin bu fiyatlara telefon satmayacığını söyledim ve adam niye dolandırsın falan tarzı bir şeyler söylemeye başladılar. Onları para...
Ağırlık çalışırken (özellikle bacak ve kol) hissedilen ağrıyı, acıyı seven tek ben değilimdir bence. Kolum falan ağrımaya başladığı zaman kendimden geçiyorum, acayip ötesi bir zevk alıyorum. Var mı benim gibi olan???