batuhanhayır isimli üyenin son içerikleri

1. B

Gaming mouse için yardım

öncelikle yardımınız için teşekkür ederim . 3 ila 4 yıl önce aldığım logitech g300s mouseum çift tıklama ve bazı bir takım sorunlar çıkartmaya başladığı için yeni bir mouse almayı düşünüyorum bütçe konusunda 1k ila 1.6k arası bir bütçem var aklımda logitech g402 hyperion fury modeli steelseries...
  2. B

Ayarları değiştirsemde fps değişmiyor ve olması gerekenden fpsten düşük alıyorum

eğer ki olması gereken buysa sorun yok sadece işlemcimin bir sorunu olduğundan şüphelendiğim için bunu araştırıyorum sizde aynı fpsleri alıyorsanız daha fazla araştırma yapmayacağım teşekkür ederim
  3. B

Ayarları değiştirsemde fps değişmiyor ve olması gerekenden fpsten düşük alıyorum

rem frekanslarını nasıl kontrol edebilirim ? 1732724592 tüm driverlar güncel diye biliyorum ama nasıl kontrol edebilirim bilmiyorum
  4. B

Merhabalar bilgisayarımda Ryzen 5 5500 işlemci Rtx3060 12gb (Galax) ekran kartı 16gb ddr4 ram bulunmaktadır işlemcimi stock fan ile kullanıyorum valorant'ta internetten baktığım kadarıyla düşük ayarlarda 300fps ila 250 fps arası vermesi yüksek ayarlarda ise 200 250 arası fps vermesi gerekiyor...
  5. B

Bilgisayarım düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda aynı fps veriyor

Merhabalar bilgisayarımda Ryzen 5 5500 işlemci Rtx3060 12gb (Galax) ekran kartı 16gb ddr4 ram bulunmaktadır işlemcimi stock fan ile kullanıyorum valorant'ta internetten baktığım kadarıyla düşük ayarlarda 300fps ila 250 fps arası vermesi yüksek ayarlarda ise 200 250 arası fps vermesi gerekiyor...
  6. B

Kaliteli monitör mü kaliteli ekipman mı ?

Hocam sistemu 18 e ilana koydum 17 veren vardı daha 2 hafta once ailem izin vermedigi icin iptal etmistim valorantı takılmalık oynuyorum
  7. B

Razer blackshark v2 pro 2023 KIRILIYOR MU ? Hs80 max mı razer mı ?

(Konu dışı)Kanka şuanda 2 paylaştığım konuya aynı anda cevap veriyorsun ve baya bir bilgili olduğunu düşünüyorum istersen instagramdan bir konuşalım seninle bana yardımcı olmanı isterim (battuhaan.35)
  8. B

Elimdeki bilgisayar rtx3060 12gb 16gb ram tek kanal ryzen 5 5500 512gb m2 ssd li bir kasa daha 4,5 aylık bir sistem yaz tatilinde çalıştığım için yükseltmek için elime çok iyi bir fırsat geçti . Öncelikle rtx 4070super yapabilirim ryzen 5 7500fte sorun çıkartmaz ama almışken daha güçlü bir...
  9. B

Merhaba arkadaşlar 1,2 ay içerisinde yeni pc alacağim rtx4070ti super ryzen 5 7600x li bir kasa düşünüyorum şuanki bilgisayarımıda 17k ila 18k arasına satmayı düşünüyorum şuanda gamebooster gb2727ff monitör kullanıyorum 240hz 1080p 27inc ve 1080p'de ryzen 5 7600x 4070ti supere darbogaz...
  10. B

Koyduğun linke bakıcam kanka sağol dediğin gibi sadece 1 menteşe yüzünden güzelim kulaklığı çöp ettiler umarım 2024 versiyonu getirip düzeltirler
  11. B

G pro x2 wireless 11k dan başlayan fiyatlarda olduğu için bütçem yetmiyor
  12. B

Merhabalar yeni gaming kulaklık almayı düşünüyorum bütcem max 8k razer blackshark v2 pro yu çok beğendim 2023 modelini almak istiyorum fakat kırılma kıroniği olduğunu söylediler aranızda blackshark v2 pro 2023 veya v2 pro kullanan varmı tavsiyeniz nedir deneyimleriniz nedir bilmek isterim bi...
  13. B

WİRELESS GAMİNG KULAKLIK TAVSİYE

Öncelikle merhabalar gaming kulaklık almayı planlıyorum ve çok kararsız kaldım arasında kaldığım bazı modeller şu şekilde Corsair HS80 MAX Razer Blackshark V2 PRO 2023 SteelSeries Arctis 7 Plus Hyperx Cloud Alpha Wireless bu modeller arasında kararsız kaldım ve ne yapmalıyım bilmiyorum...
  14. B

Wireless gaming kulaklık önerisi

Merhabalar uyardığınız için teşekkür ederim donanım arşivinde yeni olduğum için yanlışlıkla yaptım . Önermiş olduğunuz kulaklığa baktığımda şarj süresinin kısa olduğunu fark ettim ben günde yaklaşık 6 saatten fazla bilgisayar başında oluyorum özellikle hafta sonları 12 saati buluyor ayrıca neye...
  15. B

Wireless gaming kulaklık önerisi

Merhabalar öncelikle , kendime kaliteli güzel bir gaming kulaklık bakıyorum fakat çok kararsız kaldım aklımda Razer Blackshark V2 PRO 2023 vardı fakat kırılma kroniği olduğu söylendiği için kafamı karıştırdı diğer bir seçenek ise SteelSeries Arctis 7 Plus bu modeldede sesi fulle alınca çok...
Geri