batuhankilic isimli üyenin son içerikleri

1. B

CBR250 ÖN TEKERDEN GELEN SES KONU 2*

Merhabalar 2.kez bu başlığı açıyorum, ön tekerimden bir ses geliyordu ve bunun kaynağını buldum ön tekerdeki fren merkezinde ki bir klips gibi bir şey var resimde işaretledim buradan ses geliyor denemek için kısa bir mesafe de orayı bantladım ve ses kesildi, buna nasıl çözüm bulabilirim büyük...
  2. B

CBR250 ÖN TEKERDEN GELEN SES

tamamdır hocam çok teşekkürler
  3. B

bu haldeyken biraz sürdüm herhangi bir yalpalama veya takılma yapmadı başlarda biraz internette araştırdıkdan sonra kitleme ihtimali felan olabilir diye gördüğüm için korktum motoru kilitleyip bıraktım öyle
  4. B

hocam merak ettiğim şey su usta ile evimin arası 30 km ben bu yolu motorun bu sorunuyla gidebilir miyim bir sıkıntı olur mu olabilir mi bilginiz var mıdır yani kitleme ihtimali filan var mıdır?
  5. B

motoru sürmüyorum zaten tehlikeli olabileceğini fark ettim, bir sorumda şu rulman dağıttı ise bu ses gelebilir mi bilginiz var mı?
  6. B

giderken geliyor sadece yani teker dönmeye başladığı anda 5-10km hızdan sonra
  7. B

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir kaza yaptım ön taraftan arabaya çarptım ön kafa tekrar toplandı fakat bu kazadan önce diskten sürtme sesi geliyordu, bu kazandan sonra yaklaşık 3-4 gün sonra ön tekerden vurma sesi gelmeye başladı neyden kaynaklı olabilir fikri olan var mı?
Geri