batuhanogc isimli üyenin son içerikleri

1. B

1660s ekran kartı upgrade önerisi

Herkese selam ekran kartımı upgrade etmek istiyorum fiyat konusunda herhangi bir sıkıntı yok tavsiyelerinizi alabilir miyim, 2k tercih etmiyorum sadece oyun oynuyorum fakat artık 1660super yetersiz kalıyor, sistem özelliklerimi aşağıya yazıyorum. 5600x işlemci 1660super ekran kartı Asus a520m k...
  2. B

Yardım Tn panel mi IPS panel mi

Benq nasıl tamamen balon olabilir ki, bütün esporcular benq kullanıyor
  3. B

2546k düşünüyorum senin aklında başka bir şey varsa önerebilir misin
  4. B

Meblağ anlamında düşük kalıyor farkındayım fakat oynadığım oyunlarda gayet güzel fps değerlerini görüyorum 1660super ve 5600x çok güzel çalışan bir combo darboğaz yüzde sıfır bandında bundan dolayı çok stabil bir performans sergiliyorlar, ilerleyen zamanlarda ekran kartımı yükseltme düşüncem var...
  5. B

Ghosting yaşar mıyım en büyük korkum bu artık karakterlerin arkasında silüetini görmek istemiyorum
  6. B

Gtx1660super Ryzen5600x 16x2 ram Fps konusunda herhangi bir sıkıntı çekmiyorum 1719661629 Esporcu değilim fakat valorantı yüksek düzeyde oynuyorum immo2-radiant arası bir seviyedeyim 1719661662 Renkleri kötü fakat ghosting açısından tn den daha iyisi yok diye biliyorum
  7. B

Arkadaşlar merhabalar, 180hz va panel monitör kullanıyorum çoğunlukla valorant cs2 bf gibi fps oyunları, zaman zaman lol veyahut hikayeli tek oyunculu oyunlar oynamaktayım. Benq 2546k mı yoksa alienware aw2523hf mi tercih etmeliyim bütçe maks 16-17k sizin başka bir öneriniz varsa okumak isterim
Geri