İyi akşamlar, konuda da belirttiğim üzere DRAM ışığı yanması sorunu yaşıyorum ve anakartta 0D kodu alıyorum. EXPO profilini aktif etsem de etmesem de özellikle bilgisayarı yeniden başlatırken 0D hatasıyla beraber DRAM ışığı yanmakta. Kasadan yeniden başlatma tuşuna bastığımda ve BIOS'a...
Merhabalar ben tam 1 yıl önce Intel i7-14700K aldım ve 3 ay kunlandım ve aldıkdan 3ay sonra oyundan atma ve mavi ekyan gibi sorun vardı ve Servisse verdı Servisden yeni İşlemci geldi onuda 6 ay kunlandım 6 ay souna yine oyundan atma var ama mavi ekyan vermiyor ben artık çok bıkdım gitcem amd...
Merhaba, bende ASUS ROG STRIX RTX 4080 OC Edition çok iyi bir Ekran Kartı var ama bu Ekran Kartı boşta 40-45 Derece oyunda 80 Derece oldu. ve gpu Hot şot da 110 115 Derece oluyo fanlar bazen biden %100 oluyo nomal mi?
BEN 1AY ÖNCE ASUS SA servisse verdim geldıi geldinde 60 65 Derece di ve15 20...
Merhaba, bende ASUS ROG STRIX RTX 4080 OC Edition çok iyi bir Ekran Kartı var ama bu Ekran Kartı boşta 45-50 Derece oyunda 72 ve 75 Derece oldu. ve gpu Hot şot da 100 110 Derece oluyo fanlar bazen biden %100 oluyo nomal mi?