Batuhanth isimli üyenin son içerikleri

1. B

Enermax Revolution Iıı Erv1000g-Ahg-Mac 1000 W Power Supply Sizce Almalımıyım

beni aydınlattıgın ıcın tesekkur ederım bu psu tercih edicem
  2. B

markaya biraz ısınamadım ama herhalde bu psu tercih edicem
  3. B

cok fazla psu onerdıler hem japon kapasitor olması hem 5.1 portunun olması cok hos geldi sizce almalımıyım
  4. B

Fp Psu Güç Kaynağı Önerisi

şimdi işte ne alacağıma karar verdim teşşekür ederim <3
  5. B

evet indirimde falan bir şey yakalamassam senın onerdıgını almayı dusunuyorum japon kapasitörmü peki önerdiğin
  6. B

5000 ila 6000 bin arası 1000w psu arıyorum indirimde veya normal fiyatlı şekilde önerebilir misiniz?
  7. B

Gigabyte Gp-P1000gm 1000 W Power Supply Sizce Almalımıyım

Peki baska bana onere bilecegin varmi uygun olarak
  8. B

Param güven ile almayi duşunuyorum ama 850 de almak istemiyorum bide o var vidaha guc kaynagi degismek istemiyorum
  9. B

Sifir gibi cok temiz o yuzden sordum adam pazarlikla iyi bir fiyata bırakıyor
  10. B

thermaltake toughpower gt 850 w var peki ona nediyosun sence onu tercih edeyimmi
  11. B

Ikinci el cok uygun fiyata buldum kullandinizmi almalimiyim sizce
  12. B

Rampage Forza 1200w 80 +Platinum Alınır mı

Ya sıfır alamiyacagim o yuzden sordum thrmaltek ti sanirim birsuru psu var sence onu tercih etmelimiyim
  13. B

Rampage Forza 1200w 80 +Platinum Alınır mı

Cok uygun bir fiyata buldum öğrenciyim cokta bir bütçe yok Platinum verimlilik acisindan iyi ve diger psulardan da daha dusuk fiyata yazilmis alayimmi
Geri