BatuhanTR isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Yazılım için Laptop Önerisi (Bütçe: 15-22k)

Merhaba, 15-22 bin bütçem var. Oyun oynama gibi bir amacım yok, yazılım geliştireceğim. Önerilerinize açığım.
  2. B

İş için laptop önerisi

Merhabalar, 20-30k arasında muhasebe programları, excel, word, gibi office programlarının kullanılacağı bir dizüstü bilgisayar arayışındayım. Ayrıyetten çok grafik istemeyen CSGO gibi oyunları da açarsa çok iyi olacaktır. Ekstra olarak şöyle söyleyeyim; hem oyun hem iş için 30-40k bandında iyi...
  3. B

Termal macun yenileme sonrası ısı arttı

Peki ne kadar sürmem gerek sizce 0.5gr? X yapmadan kendim yaymam daha iyi olacak sanırım. Tekrar sipariş vereceğim zira macun gitti 😂
  4. B

hepsiburadadan en çok değerlendirme olan yeerden aldım fakat bilmiyorum tekrar söküp yaymayı deneyeceğim https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-12-5-w-m-k-1gr-termal-macun-tg-k-001-rs-p-HBV00000YI0ZS?magaza=NanoPazar
  5. B

Merhaba, AMD ryzen 9 3900x işlemcim mevcut. Oyunlarda 80-85 dereceleri gördüğüm için termal macun yeniledim. Aldığım termal macun: Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/m·K 1gr Termal Macun TG-K-001-RS Tüp şeklinde geldi "X" yaparak tüm tüpü boşalttım. Soğutucu ayaklarını oturturken biraz kaydı...
  6. B

PC boştayken Ekran Kartı Değerleri Hk.

Merhaba, RTX 2080Ti ve 144 hz monitör kullanıyorum ve bilgisayar boştayken aldığım değerler bu şekildedir. Nvidia güç ayarlarından "optimum güç" seçeneğine aldım fakat değerlerde herhangi bir oynama olmadı. Acaba bu normal midir?
  7. B

1080P EKRAN LAPTOPLA 2K MONITOR BAGLAMAK

Arkadaşlar merhaba, sorum şu yönde olacak msi gs66 laptop aldım, işte bunu kullarken evde daha geniş bir ekranda çalışmak ve nadirende olsa oyun oynamak için 27. inç 2k bir monitör almak istiyorum ve evde çalışırken laptopu monitöre bağlayarak tek ekran olarak kullanmak istiyorum. Yani yinele...
  8. B

SAMSUNG LC27HG70 Hakkında

Merhabalar, SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-lc27hg70-27-1ms-mprt-144hz-freesync-hdr-qhd-curved-qled-gaming-monit%C3%B6r-1181647.html bu monitör nasıl sizce?
  9. B

2K 144HZ Monitör Önerisi

hayatımda hiç curved monitör kullanmadım açıkcası alışabilirmiyim filan diye şüphe duyuyorum. 32' 165hz 2k versiyonu hocam
  10. B

2K 144HZ Monitör Önerisi

Belirtmeyi unutmuşum hocam fps türü oyunlar daha çok oynuyorum ama profesyonel olarak oynamıyorum ve yazılım kodlama için kullanıyorum. 1605101243 4.5k civarı şuan fiyatı sanırım hocam. 3k-3.5k civarı arıyorum. Öneriniz için teşekkürler.
  11. B

2K 144HZ Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Şuan elimde asus rog pg248q 24' monitörü var fakat ölü pixel çıktığı için bir monitör daha alarak onu ana ekranım yapmak istiyorum. 2080ti var elimde 2k ve 144hz monitör arıyorum. Asus'dan ölü pixel dolayısıyla biraz soğudum önerilerinize açığım. Monster'ın yayınlamış...
  12. B

23000 TL'ye PC önerisi

Merhaba arkadaşlar, 23000 TL bütçem var. Oyun ve twitch yayını işleriyle uğraştığım için bir bilgisayar toplamak istiyorum. İşlemci için amd veya intel mi tercih etmeliyim? Ekran kartı olarak RTX 30 serisi tercih etmek istiyorum. Sizce nasıl yapmalıyım? Teşekkürler.
  13. B

Windows 10 Kurarken Hata Alıyorum. Hata Kodu: 0x8007025D

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir bilgisayar aldım içinde windows 10 kuruluydu fakat yeniden kurmak zorunda kaldım. Microsoft'un kendi sitesinden toolunu kullanarak windows 10'u usb'me aktardım. Diğer PC'de boot menuyu açarak usb'yi seçtim. Kurulum ekranına geldiğimde disk seçimi yaparken tüm...
  14. B

SilverStone PF240 ARGB mi COOLER MASTER MasterLiquid ML360R mi?

Hocam üst tarafa takılınca ram slotu yüzünden soğutucunun fanlar sığmıyormuş. 1598360882 Acaba bunun için farklı bir kasa önerebilir misiniz?
  15. B

SilverStone PF240 ARGB mi COOLER MASTER MasterLiquid ML360R mi?

Montajlayan arkadaş sığması için öndeki fanların çıkması gerekiyor dedi kasa da soğutucu da elimde fakat üst tarafa takarken soğutucuyu öne doğru baskı yapıyor sığmıyor
Geri