Batuitch isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.768₺

hocam frost commander vardı siz öyle yazıp övünce alasım geldi bende yapıstırıyorum lancool216beyaz var beyaz rengi indirimde degilmis üzdü sizce girermi beklenirmi beyazı
  2. B

Steam Profili icin neler alabilirim ?

Merhaba steam profilime degisiklik yapıp arka plan vs yapmak istiyorum 25.5k steam puanım var bunları en güzel görünecek sekilde nasıl harcayabilirim neler yapabilirim
  3. B

Kalvye önerisi lazım

maks 2k var arkadasım icin bakıyoru ev ortamında olacagı icin cok ses cıkarmayan switch istiyor tesekkürler
  4. B

İşlemcimi nasıl yükseltmeliyim

8gb ramle birlikte 10kya gidermi peki am5 hangi anakart işlemciyi önerirsiniz kaça patlar
  5. B

İşlemcimi nasıl yükseltmeliyim

Merhaba işlemci yükseltmek istiyorum şuan elimde i5 12400f msi b660m mortar ddr5 anakart 24gb 6kmhz ram var sizce işlemci anakartı satıp am5 almakmı mantıklı olur yoksa 13-14.nesile geçmekmi mantıklı olur satıp am5 geç derseniz anakart işlemcimi kaça satabilirim teşekkürler
  6. B

40k civarı laptop önerisi

https://www.teknosa.com/hp-victus-7z586ea-16s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-161-16-gb-ddr5-ram-512-gb-ssd-8-gb-rtx-4060-freedos-gaming-laptop-p-785359429?shopId=2572 enson bu aklıma yatmıştı asusla arasında nasıl farklar vardır
  7. B

tesekkürler
  8. B

evet teknosa olması lazım bide uzun yıllar götürecek
  9. B

@SerdarT35
  10. B

teknosadan olması lazım 40k civarı uzun götürecek laptop önerisi lazım teşekkürler
  11. B

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

naptın hocam bende yapamıyorum sadece update
  12. B

Çözüldü✓ Turtle beach 700* düşük seste cızırtı

bekleyin biraz bendede öyleydi yükleniyor
  13. B

hem usb hem dongle bağlayıncada aynı sadece update tuşuna basıp updateyapabiliyorum sizdedemi böyle uygulama benmi yanlış indirdim
  14. B

kendi uygulamasına nasıl girceğiz kulaklığın bende sadece bu ekran var
Geri