Batuitch isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bilgisayar Toplamaya Nasıl Başlamalıyım

parca parca toplayacagım suanda ekran kartıyla kasım indirimlerindende güzel düsürürsem ordan 65 70k gibi düsüncem var 1786915395 hocam indirim bitti sanıyordum bende tesekkürler tekrardan
  2. B

vatandakinin sabah indirmi bitmişti simdi görmem güzel oldu ve işlemciyi 2.el arkdasım10a 7800x3d alcam kasamda beyaz renk lancool216 sizce beyazmı alayım ekran akrtnıda yoksa diger parcalaramı bütce ayırayım
  3. B

@HacıSOFU 9070xt alınır mı? hocam ve cok fazla driver sorunu fln varmıs dogrumu
  4. B

merhabalar eski sistemimi falan sattım suan elimde 20k para var ekran kartı almak istiyorum vatanda taksitli falan 9070xt gördüm 36kya 3-6ay vadesiz taksit ve suan ekran kartını alırsam baska parca alamayacagım diger islemci anakartı falanda kasımda almayı düsünüyorum indirimlerde falan ekran...
  5. B

Laptop Termal Ped/Macun Yenilemesi ve Sogutucu Önerisi

tesekkürler öneriler icin ice dragon alıcagım gibi duruyor ama heliosv2de gelebilme ihtimali olabilir cünkü 1aydır bekliyorum rahat biraz daha beklemede kalabilirim
  6. B

hocam heliosv2 stoklara gelmiyor konu actıgımda bi baktım bitmis bekliyorum gelmiyor baska öneriniz varmıdır
  7. B

tesekkürler sogutucu öneriniz varmı
  8. B

Hp victus 16 7Z590EA laptop var 5-6 ay önce thermal grizzly kryonaut extreme aldım sürdüm 1-2gündür pc siyah ekran verip gitgel yapıyodu hwmmonitörle kontrol edince sıcaklıgın 100 fln oldugun gördüm suan tarayıcıda geziyorum 70-75 derece 5.9k rpm max ayarda fanlar oyunda 95 100 fln oluyor biraz...
  9. B

🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.768₺

hocam frost commander vardı siz öyle yazıp övünce alasım geldi bende yapıstırıyorum lancool216beyaz var beyaz rengi indirimde degilmis üzdü sizce girermi beklenirmi beyazı
  10. B

Steam Profili icin neler alabilirim ?

Merhaba steam profilime degisiklik yapıp arka plan vs yapmak istiyorum 25.5k steam puanım var bunları en güzel görünecek sekilde nasıl harcayabilirim neler yapabilirim
  11. B

Kalvye önerisi lazım

maks 2k var arkadasım icin bakıyoru ev ortamında olacagı icin cok ses cıkarmayan switch istiyor tesekkürler
  12. B

İşlemcimi nasıl yükseltmeliyim

8gb ramle birlikte 10kya gidermi peki am5 hangi anakart işlemciyi önerirsiniz kaça patlar
  13. B

İşlemcimi nasıl yükseltmeliyim

Merhaba işlemci yükseltmek istiyorum şuan elimde i5 12400f msi b660m mortar ddr5 anakart 24gb 6kmhz ram var sizce işlemci anakartı satıp am5 almakmı mantıklı olur yoksa 13-14.nesile geçmekmi mantıklı olur satıp am5 geç derseniz anakart işlemcimi kaça satabilirim teşekkürler
  14. B

40k civarı laptop önerisi

https://www.teknosa.com/hp-victus-7z586ea-16s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-161-16-gb-ddr5-ram-512-gb-ssd-8-gb-rtx-4060-freedos-gaming-laptop-p-785359429?shopId=2572 enson bu aklıma yatmıştı asusla arasında nasıl farklar vardır
Geri