batumahone isimli üyenin son içerikleri

1. batumahone

PC Hocası Sistem Çıktı.

Kasada displayport ve hdmı girişleri var mı?
  2. batumahone

CTV-V8 Alan kişiler var mı?

pc hocasının çıkardığı daha fiyat performans :D
  3. batumahone

DA G5 alırken yanında hangi monitör alınmalı

Ben dün LG 24gn600-b aldım mediamarktdan çok memnunum şu an tavsiye ederim çok araştırmıştım
  4. batumahone

PC Hocası yeni sistem story !

rx6700xt gelecek büyük ihtimal
  5. batumahone

Gaming gen NOVA-6600 sistem Alınır mı?

Kesinlikle alınır çünkü şu anda piyasada buna alternatif bir sistem yok, benim bildiğim tek alternatifler Webtekno Souldash (sistem olarak aynı ve Pc Hocası Hector sistemi, ki ben ille şu an alacak olsam Nova -6600 tercih ederdim.
  6. batumahone

Alarmları Açın Fena Sistemler Geliyor

Ben bu akşam çıkacak diye bekliyordum gelmedi, sizce ne zaman gelir?
  7. batumahone

Gamebooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms Monitör

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bir monitör arayışı içindeyim ve şu piyasada ucuz fiyat performans monitörü bulmak neredeyse çok zor. Başlıkta da gördüğünüz gibi "GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör" İtopya'da 2599TL gibi bir fiyata satışa...
  8. batumahone

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

rtx 2060lı bi sistem olsa iyi olur
  9. batumahone

Öneri Ddr3 4gb ram önerisi

HP Pro 3400 bende de var şu an kullanıyorum, aynı anakart üzerinden "Kingston 8GB 1600 MHZ DDR3 CL10" ram aldım 400TL"ye sorunsuz kullanıyorum.
  10. batumahone

Foxconn 2abf anakart ekran kartı önerisi

Selamlar, değerli forum üyeleri, şu anda aktif olarak kullandığım çok eski bir kasa bilgisayar ve ben bu bilgisayar üzerine eklemeler yapmaya karar verdim birkaç haftadır ve bunun için anakartıma uygun 8gb ram aldım ve bunun üzerine ekran kartı alarak ilerlemek istiyorum. Şu anki kullandığım...
Geri