Batumtn isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Ps5 dijital 18.500 TL

Tamamdır eyvallah
  2. B

❌İndirim Bitti! Ps5 dijital 18.500 TL

Kanka bende ne zaman baksan 22 görünüyor. 3 farklı cihazdan baktım değişmiyor.
  3. B

30k bütçe ile komple sistem önerir misiniz ?(kasa-monitör-klavye)

Merhaba, 30-32 k bütçem var. Taksitle alabileceğim şekilde kasa, monitör ve klavye önerebilir misiniz ? Uzun zamandır takip etmiyorum piyasaya hakim değilim.
  4. B

🔥İndirim Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Epic Fresh 150 ML 2 adet 112,00 TL

88 çekmiş karttan hediye çekim varmış ordan kesmiş gerisini
  5. B

🔥İndirim Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Epic Fresh 150 ML 2 adet 112,00 TL

81tl iki adet aldım sağol 😇😂
  6. B

🔥İndirim Zigon Sehpalar %50 İndirimde🔥🔥

2 sene önce 100 tl gibi bi fiyata aldım hala kullanıyorum. Kullanmadan kötü demeyin. Herhangi bir kabarma soyulma söz konusu değil. Kesinlikle bedava
  7. B

🔥İndirim amazon 6 ay ücretsiz prime

Konu açıldı.
  8. B

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Yok mu benimle aynı sorunu yaşayan ben de kod görünmüyor
  9. B

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

kod kopyalamadan kayboldu tekrar alma şansım var mı ?
  10. B

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

Ben de redli fırsat 30 kullanıyorum. 2 ay oldu yenileneli 270 tl oldu fatura. 2 ay önce ben de 170 civarı ödüyordum. Şuan önerilen tarifeler sınırsız paketler 470 den 630a kadar var
  11. B

SneaksUp Güzel indirimler yapmış

Yani hepsine anlık bakarak bu kararı verdin hemen helal. Aldığım ayakkabıyı uzun süredir takip ediyorum. En ucu geçen hafta hepsiburadada z bir satıcı da gördüm. Güvenemediğim için almadım. Şimdi orda gördüğümden daha uygun bir fiyatta olduğu için burdan aldım. Sen eğer diyorsan ki güvenilir...
  12. B

SneaksUp Güzel indirimler yapmış

https://www.sneaksup.com/sezon-sonu-indirimi Ayakkabı alacağım için takip ediyordum. İndirime girmiş güzel ayakkabılar mevcut. Ben bir adet forum low beyaz aldım.
  13. B

🔥İndirim North Bayou 2 li Monitör Kolu 1481 TL

bunu naysla alınca 200 tl indirim oluyor mu yine hiç kulanmadım nays daha önce
  14. B

Rainbow indirme butonu yok

Ps5 plus üyeliğim var içerisinde Rainbow görünüyor ama indirme görünmüyor. Oyun kaldırıldı mı yoksa ücretli mi
  15. B

🔥İndirim Milka oreo bar tanesi 7 TL çök çök çökkk!!!

Kullanılabilir kod var mı bununla
Geri