Öncelikle merhabalar arkadaşim bir rust hesabı verdi arkadaşım bana kendisinin bilgisayarına erişimi olmadığından dolayı bana hesabı alıp test etmemi istedi hani bir Ban var mı hesabı başkaları giriyor mu vesaire diye hesaba girdim 10 dakika bir takıldım sunuculara girdim hani banlı olduğu bir...
Siz fakirseniz benim sorunum değil
1750793022
6800x vardı arkadaşıma sattım.Fakir bir ucube olduğun için Nvidia sevenleri fanboy olarak adlandırman gerçekten çok komik
forumda bir rust hesabı kazandım ve onunla oynadım sonra rusta rusttürkiye3x isimli sunucuda vip paketim olduğu için kendi hesabıma geri döndüm ve oyuna girdim ama 1-2 saate banlandım üzerinden nerdeyse 20 gün geçtikten sonra arkadaşın hesapla da girdim 5 saat fln oynadım banladım anakart banı...
Herkese merhabalar sevgili forum üyeleri öncelikle alacagim Asus ROG STRIX LC 240 RGB White Edition bir sıvı soğutucu var ama kapsama sogacagini bilmiyorum 240mm desteği var üst panelde fakat ankarta giden bir kablo üstten geçiyor ve sanırım sıvı soğutma aldığımda sıvı sogutucyu engelliyecek