batus35 isimli üyenin son içerikleri

1. B

WeChat referans QR onay

QR i galeriden seç yaparsan olmasi lazım 1755878516 Eğer benimkini yapabilirsen çok hayra vasile olursun
  2. B

WeChat referans QR onay

Merhabalar WeChat hesabı açmak istiyorum fakat referans sistemliymis aranızda WeChati 6 Aydan fazladır kayıtlı olan varmı ?
  3. B

... HWİD BAN RUST ...

Öncelikle merhabalar arkadaşim bir rust hesabı verdi arkadaşım bana kendisinin bilgisayarına erişimi olmadığından dolayı bana hesabı alıp test etmemi istedi hani bir Ban var mı hesabı başkaları giriyor mu vesaire diye hesaba girdim 10 dakika bir takıldım sunuculara girdim hani banlı olduğu bir...
  4. B

Yardım RX 70 ve 90 Serisi Nasıl?

Siz fakirseniz benim sorunum değil 1750793022 6800x vardı arkadaşıma sattım.Fakir bir ucube olduğun için Nvidia sevenleri fanboy olarak adlandırman gerçekten çok komik
  5. B

Yardım RX 70 ve 90 Serisi Nasıl?

Eskiden radeon kullanıyordum nvidia daha iyi bence kimin fan boy olduğu ortada =D
  6. B

RUST BAN YEDİM (HİLESİZ)

forumda bir rust hesabı kazandım ve onunla oynadım sonra rusta rusttürkiye3x isimli sunucuda vip paketim olduğu için kendi hesabıma geri döndüm ve oyuna girdim ama 1-2 saate banlandım üzerinden nerdeyse 20 gün geçtikten sonra arkadaşın hesapla da girdim 5 saat fln oynadım banladım anakart banı...
  7. B

İşlemci voltajı düşürme

beyler 1.5v de chat gbt düşür dedi bilmiyorum nasıl yapcagımı advantige voltage settings e bakıyorum oradada yok
  8. B

Sıvı soğutma takacağım

İki parmak anca var
  9. B

Sıvı soğutma takacağım

Herkese merhabalar sevgili forum üyeleri öncelikle alacagim Asus ROG STRIX LC 240 RGB White Edition bir sıvı soğutucu var ama kapsama sogacagini bilmiyorum 240mm desteği var üst panelde fakat ankarta giden bir kablo üstten geçiyor ve sanırım sıvı soğutma aldığımda sıvı sogutucyu engelliyecek
  10. B

Ddr4 ve DDR 5 uyumlu sıvı soğutucu önerisi

beyler valo oynarken pc kapanıyo birazdan sucuk pişiricem
  11. B

Ddr4 ve DDR 5 uyumlu sıvı soğutucu önerisi

beyaz olması lazım ryzen 7 5700x var
  12. B

Pc yi her açtığımda BİR SORUN OLUŞTUĞUNDAN PİN'İNİZ KULLANILAMIYOR

Her PC açılınca olanlar bu sekilde
  13. B

Pc yi her açtığımda BİR SORUN OLUŞTUĞUNDAN PİN'İNİZ KULLANILAMIYOR

yeni formatladım zaten 1748418861 nasıl silerim