Batuw isimli üyenin son içerikleri

1. Batuw

2k civarı kablosuz mouse önerisi

FPS oyunu oynuyorum genelde cs rust gibi bu yüzden tepkimesi önemli 8k olmasına gerek yok olsa bile kullanmam muhtemelen öyle bir işlemcim yok tercihen beyaz veya siyah olsa iyi olur uzun ömürlü ve sağlam olsun
  2. Batuw

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

Katıldım
  3. Batuw

MSÜ astsubay myo için kac net yeterli

Mezuna kal ömründen 1 yıl feda et geri kalanını kazanmak için düzgün bir üniversite düzgün bir bölüm Kazan
  4. Batuw

Dostlar ben çok kötüyüm. Siz nasılsınız hayat iyi gidiyor mu?

Büyüdüğünü kabullenmek zor gelir dost bende 2 yıl önce aile evinden ayrıldım ve harbiyeye geldim başta her şey güllük gülistanlıkdı ama izmirde kalan dostlarım ailem hayatlarına bakıyorum bana bakıyorum evdeki odamın kilere dönüşünü izliyorum eskiden bitmek bilmez kavgalar varken şimdi 6 ay sonra...
  5. Batuw

IPad deki WhatsApp ı birincil yapmak

Arkadaşlar iPad aldım sim kart girişli yani celluar wp yükledim ama hâlâ eski telefonum ana WhatsApp im olarak kalıyor nasıl duzeltebilirim
  6. Batuw

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu (22 kez sanırım) Alttakinin bilgisayarı kendine yıllık harcamasindan pahalı
  7. Batuw

Garantisi olan ürünü farklı bir yerde tamir ettirmek mantıklı mı ?

yetkili servis sizce ne kadar ücret çıkartır swap için
  8. Batuw

apple bunu düzeltmiyor dimi garanti kapsamında 1766499369 ve orijinal parça takıyorum sonuçta garanti neden bozuluyor apple a da versem bozuluyor demi
  9. Batuw

yani garanti o kadar şart değil
  10. Batuw

Arkadaşlar ipadimin iç ekranı kırıldı daha 20 ay garantisi var apple desteğe göndersem sanırım 15 17k fiyar çekiyorlar ankarada apple hastanesi diye bir yer buldum 8,5k ya hallediyorlar 6 ay parça 1 yıl işçilik garantisi var ne yapmalıyım garanti o kadar gerekli mi ?
  11. Batuw

IPad'i başka firmada yaptırsam garanti bozulur mu?

hocam garantisi kalmamıştır diyorsunuz ya hani bunu apple da veya başka bir x firmada yaptırsam daha sonra benden kaynaklı olmayacak sorunlar için mesela pil değişimi gibi apple yardımcı oluyor mu onu merak ettim
  12. Batuw

şöyle ki üzerinde ne göçük var ne kırık var siri şu anda çalışıyor konuşabiliyorum yani sanki şimşek çaktı iç ekran bozuldu 1766495587 hocam dış ekranda veya kasada iz bile yok sadece iç ekran gitmiş o kadar siri ve dokunmatiğide çalışıyor sanırım
  13. Batuw

Arkadaşlar sanırım iç ekranı kırıldı sandelyeyle üzerine basıldı nasıl oldu sormayin ekran siyah geliyor orijinal parça değişen bir yere götürsem garanti bozulur mu ?
  14. Batuw

HANSUO AÇIKLAMALARI !!!

ben itibar suikasti olmasına güveniyorum
  15. Batuw

İpadin sol tarafından sağa göre daha çok ses geliyor

iki tarafa da tek tek yaklaştırdım kulağımı ve ses seviyeleri farklı
Geri