Batuw isimli üyenin son içerikleri

1. Batuw

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu (22 kez sanırım) Alttakinin bilgisayarı kendine yıllık harcamasindan pahalı
  2. Batuw

Garantisi olan ürünü farklı bir yerde tamir ettirmek mantıklı mı ?

yetkili servis sizce ne kadar ücret çıkartır swap için
  3. Batuw

apple bunu düzeltmiyor dimi garanti kapsamında 1766499369 ve orijinal parça takıyorum sonuçta garanti neden bozuluyor apple a da versem bozuluyor demi
  4. Batuw

yani garanti o kadar şart değil
  5. Batuw

Arkadaşlar ipadimin iç ekranı kırıldı daha 20 ay garantisi var apple desteğe göndersem sanırım 15 17k fiyar çekiyorlar ankarada apple hastanesi diye bir yer buldum 8,5k ya hallediyorlar 6 ay parça 1 yıl işçilik garantisi var ne yapmalıyım garanti o kadar gerekli mi ?
  6. Batuw

IPad'i başka firmada yaptırsam garanti bozulur mu?

hocam garantisi kalmamıştır diyorsunuz ya hani bunu apple da veya başka bir x firmada yaptırsam daha sonra benden kaynaklı olmayacak sorunlar için mesela pil değişimi gibi apple yardımcı oluyor mu onu merak ettim
  7. Batuw

şöyle ki üzerinde ne göçük var ne kırık var siri şu anda çalışıyor konuşabiliyorum yani sanki şimşek çaktı iç ekran bozuldu 1766495587 hocam dış ekranda veya kasada iz bile yok sadece iç ekran gitmiş o kadar siri ve dokunmatiğide çalışıyor sanırım
  8. Batuw

Arkadaşlar sanırım iç ekranı kırıldı sandelyeyle üzerine basıldı nasıl oldu sormayin ekran siyah geliyor orijinal parça değişen bir yere götürsem garanti bozulur mu ?
  9. Batuw

HANSUO AÇIKLAMALARI !!!

ben itibar suikasti olmasına güveniyorum
  10. Batuw

İpadin sol tarafından sağa göre daha çok ses geliyor

iki tarafa da tek tek yaklaştırdım kulağımı ve ses seviyeleri farklı
  11. Batuw

İpadin sol tarafından sağa göre daha çok ses geliyor

Arkadaşlar ipad 10. nesil celluar sahibiyim tableti dik tuttugumda üst sol ve alt sol hoparlörinden üst sağ ve alt sağ hoparlörlerine göre daha çok ses geliyor tablet daha yeni garantisi mevcut nedenini bilen var mı ?
  12. Batuw

Hansuo olayı hakkında ?

Kanka niyetim prim değil adamda oyun videosu koymamış sadece 2 kızla da birebir konuşmuş emek var yani
  13. Batuw

Hansuo olayı hakkında ?

Hansuoyu severek izlerdim çok sessiz sakin medeni bir insan gibi duruyordu ama perdenin altında neler varmış. Başta düşündüm ki karalama falandır ama hesabını kapatıp kaçması kabullendiği anlamına geliyor kızlar fake bile olsa hansuonun öyle şeyler demesi gene çok kötü merak edenler juadisin bu...
  14. Batuw

Yardım 2 k klavye önerisi acil yardım gerekli

Akko fun 60 max
  15. Batuw

Tavuk bozulmuş olabilir mi? Ölür müyüm?

Kanka sararması normal bozulsa ekşi kokar ama dondurup çözüp dondurman sağlıklı değil bilgine
Geri