Arkadaşlar ipadimin iç ekranı kırıldı daha 20 ay garantisi var apple desteğe göndersem sanırım 15 17k fiyar çekiyorlar ankarada apple hastanesi diye bir yer buldum 8,5k ya hallediyorlar 6 ay parça 1 yıl işçilik garantisi var ne yapmalıyım garanti o kadar gerekli mi ?
hocam garantisi kalmamıştır diyorsunuz ya hani bunu apple da veya başka bir x firmada yaptırsam daha sonra benden kaynaklı olmayacak sorunlar için mesela pil değişimi gibi apple yardımcı oluyor mu onu merak ettim
şöyle ki üzerinde ne göçük var ne kırık var siri şu anda çalışıyor konuşabiliyorum yani sanki şimşek çaktı iç ekran bozuldu
1766495587
hocam dış ekranda veya kasada iz bile yok sadece iç ekran gitmiş o kadar siri ve dokunmatiğide çalışıyor sanırım
Arkadaşlar sanırım iç ekranı kırıldı sandelyeyle üzerine basıldı nasıl oldu sormayin ekran siyah geliyor orijinal parça değişen bir yere götürsem garanti bozulur mu ?
Arkadaşlar ipad 10. nesil celluar sahibiyim tableti dik tuttugumda üst sol ve alt sol hoparlörinden üst sağ ve alt sağ hoparlörlerine göre daha çok ses geliyor tablet daha yeni garantisi mevcut nedenini bilen var mı ?
Hansuoyu severek izlerdim çok sessiz sakin medeni bir insan gibi duruyordu ama perdenin altında neler varmış. Başta düşündüm ki karalama falandır ama hesabını kapatıp kaçması kabullendiği anlamına geliyor kızlar fake bile olsa hansuonun öyle şeyler demesi gene çok kötü merak edenler juadisin bu...