BatuXxxL isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım IEM kulaklık önerisi ?

7hz zero 2 de kullandım 1500 tl kulaklık oda baya iyi ses kasma konusunda kulak üstü kulaklıklardan fazlası var eksiği yok 1777145550 Dt 990 pro kullanıyorum 7hz sonus ile birlikte hiç bir eksiği yok sonus un dt990 pro dan oyunda ses kasma konusunda
  2. B

Yardım IEM kulaklık önerisi ?

7hz sonus kullanıyorum daha önceden bir kaç model daha kullandım baya iyi genel olarak pubg oynuyorum ve müzik için kullanıyorum. Tavsiye ederim
  3. B

Oyun için IEM Kulaklık Önerisi 10000 TL

Ben iem: moondrop chu2, 7hz zero 2 ve 7hz sonus kulandım kulak üstü olarakta dt990 pro ses kartı olarakta shound blasterx g6 7hz zero 2 ile 7hz sonuz arasında pek fark yok tek farki hissettiğim sonusta ayrı bas sürücüsü var basları daha temiz ses kartı olarakta Razer THX Spatial USB DAC 7.1 Ses...
  4. B

Yardım IEM KULAKLIK TAVSİYESİ

7hz zero 2 , moondrop chu2 ve 7hz sonus var bende zero 2 banamı hitap ediyor bilmiyorum ama baya iyi dönüp dolasıp onu kullaniyorum. Chu 2 ses kartı ile kullaninca yüksek seste felan sesi süremiyo pubg de bomba felan patlayınca kentinden geçiyo cızırtı yapıyor.
  5. B

🔥İndirim Vasagle L Çalışma Masası 2.599₺

Len bugün 3 küsürden siparis ettim iptal ettim simdi 2600 düşmüs tekrar siparis ettim iptal mi etsem daha duaermi
  6. B

❌İndirim Bitti! GP Recyko Pro AA/AAA ve şarj cihazında indirim

Bu ürünlerde phlips de denedim onlardada hata veriyor.
  7. B

❌İndirim Bitti! GP Recyko Pro AA/AAA ve şarj cihazında indirim

BENDE ÖDEMEDE HATA VERİYOR
  8. B

Amd 5700x3d işlemci 8k hz mouse destekler mi?

Pubg oynadım 8k hz de bşr problem yaşamadım.
  9. B

Amd 5700x3d işlemci 8k hz mouse destekler mi?

bende razer deathadder v3 kablolu var 4k hz de kullanoyorum bir sıkıntı çıkarmıyor. İsterswn yarın 8k hz de dener yazarım.
  10. B

Corsair 3000D ARGB Fanlar Nasıl Bağlanmalı

Ben 1 ay önce aldım içinden rgb kontrolcü çıkmadı.her fanın kendi bağlantı kablosu var.rgb nin ayrı bağlantı kablosu var(3 fanın rgb kablosu birleştirilmiş 1 adet çıkış yapılmıştı).
  11. B

Yardım 4K HZ MOUSE DROP SORUNU

Bendede razer deathader v3 kablolu var aynı problemi bende yaşıyorum 4 khz de oyundan drop yemiyorumda mouse takılıyor gibi mesela ben mouse mouse pad tam çevirdiğimde arkama dönüyorum ama o problem 1 sn felan sürüyor oproblemi yaşadığımdan 3 veya 4 defa çevirmem gerekiyor arkama dönmek için...
  12. B

Ryzen 9 5950x mi Ryzen 7 5700x3d mi

R7 5700x3d 6000 tl ye nerde karal
  13. B

Yardım Razer Deathadder V3 PRO takılıyor/kilitleniyor!

sorun çözüldümü bendede şuan kablolusu var 4khz veya 8 khz alınca aynı problem oluyor işlemci %70 kullanılırken felan oluyor.
  14. B

Halep'in Fethi mübarek olsun

Charles "do Bronx" Oliveira
Geri