7hz zero 2 de kullandım 1500 tl kulaklık oda baya iyi ses kasma konusunda kulak üstü kulaklıklardan fazlası var eksiği yok
1777145550
Dt 990 pro kullanıyorum 7hz sonus ile birlikte hiç bir eksiği yok sonus un dt990 pro dan oyunda ses kasma konusunda
Ben iem: moondrop chu2, 7hz zero 2 ve 7hz sonus kulandım kulak üstü olarakta dt990 pro ses kartı olarakta shound blasterx g6 7hz zero 2 ile 7hz sonuz arasında pek fark yok tek farki hissettiğim sonusta ayrı bas sürücüsü var basları daha temiz ses kartı olarakta Razer THX Spatial USB DAC 7.1 Ses...
7hz zero 2 , moondrop chu2 ve 7hz sonus var bende zero 2 banamı hitap ediyor bilmiyorum ama baya iyi dönüp dolasıp onu kullaniyorum. Chu 2 ses kartı ile kullaninca yüksek seste felan sesi süremiyo pubg de bomba felan patlayınca kentinden geçiyo cızırtı yapıyor.
Ben 1 ay önce aldım içinden rgb kontrolcü çıkmadı.her fanın kendi bağlantı kablosu var.rgb nin ayrı bağlantı kablosu var(3 fanın rgb kablosu birleştirilmiş 1 adet çıkış yapılmıştı).
Bendede razer deathader v3 kablolu var aynı problemi bende yaşıyorum 4 khz de oyundan drop yemiyorumda mouse takılıyor gibi mesela ben mouse mouse pad tam çevirdiğimde arkama dönüyorum ama o problem 1 sn felan sürüyor oproblemi yaşadığımdan 3 veya 4 defa çevirmem gerekiyor arkama dönmek için...